Timpan_rakennuspiste_solid_house_300_CMYK

Monipuolista rakentamista

Tutustu yritykseen: www.trpoy.com

Loimaalta käsin ympäri Etelä-Suomea toimiva Timpan Rakennuspiste Oy on monipuolinen ja kaikkia asiakasryhmiä palveleva rakennusalan yritys. Rakennustöitä nuoruudesta lähtien tehnyt yrittäjä Timo Mäklin perusti tuolloin saunoihin erikoistuneen yrityksensä 2000-luvun puolivälissä. Taantuma ajoi Mäklinin hetkeksi muille töihin, mutta nyt Timpan Rakennuspiste tarjoaa jälleen luotettavia rakennuspalveluitaan. – Toiminta on lähtenyt taas mukavasti käyntiin. Kokoajan on ollut töitä, Mäklin iloitsee.

Muutaman vuoden taantuman aikana maanrakentamista tehtyään, Mäklin innostui hankkimaan kaivinkoneen ja tekee nyt remonttien ja uudisrakentamisen ohella laajassa skaalassa pihatöitä. Oli kyseessä sitten uudisrakennusten pihat tai vanhojen talojen pihojen peruskorjaukset tai salaojitukset, Mäklinin ammattitaidolla ja koneistolla kaikki onnistuu. Pienestä pitäen puusepän töitä harrastanut Mäklin tekee mielellään myös kalusteita ja muita kädentaitoa vaativia projekteja. Yritys ottaa vastaan pienemmätkin rakennustyöt, mutta hyvän yhteistyöverkoston ansiosta myös suuremmat projektit onnistuvat.

Monipuolisuuden lisäksi Timpan Rakennuspiste on panostanut palveluun: – Työt tehdään huolellisesti ja luotettavasti. Toimin laajalla alueella, 200–300 kilometrin säteellä Loimaalta, Mäklin kertoo. Erityisiä tavoitteita Mäklinillä ei tällä hetkellä ole yrityksen suhteen. Toiveissa kuitenkin on, että töitä olisi sopivasti: – Päivä kerrallaan mennään. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.