lvi_e_uusimaa_solidhouse_300_CMYK

Monipuolisuus on valttikortti

Lisätietoja yrityksestä: www.lvi-euusimaa.fi

LVI-E.Uusimaa Oy on pääkaupunkiseudulla jo toisessa sukupolvessa toimiva LVI-saneeraus-, uudis-, ja huoltotöihin keskittynyt perheyritys. Yritys on aloittanut toimintansa jo lähes 30 vuotta sitten toiminimellä, josta se on kasvanut noin 20 henkilöä työllistäväksi osakeyhtiöksi. Nykyisenä toimitusjohtajana toimii perustajan tytär Katja Uusimaa.

Tällä hetkellä yrityksellä on käynnissä muutama linjasaneerauskohde, toimitilan muutostyö, ilmastoinnin konehuoneen uusimis-/korjaustyö sekä useampia pienempiä projekteja. Näistä luultavasti haastavin on Kruununhaassa sijaitseva 1800-luvulla rakennettu kerrostalo, johon tehdään linjasaneeraus ja ullakolle rakennetaan asuinhuoneistot. Haasteen projektille tuo rakennuksen ikä, jonka johdosta mm. paloteknisten asioiden kanssa on oltava erityisen tarkkana.

Yrityksen referenssilistan monipuolisuus selittyy laaja-alaisena LVIJ- tekniikan hallitsemisena. Yksi tärkeimmistä asioista onkin henkilökunnan, niin toimihenkilöiden kuin asentajien, ammattitaidon kehittäminen ja ylläpito. Tällä tavoin yrityksessä ollaan ajan tasalla uusista markkinoille tulevista järjestelmistä. Kyllähän jällenmyyjätkin aktiivisesti ovat uusia tuotteita käyneet esittelemässä, tämä laskee huomattavasti niiden käyttöönoton kynnystä, varatoimitusjohtaja Eero Uusimaa toteaa.

LVI-E. Uusimaa Oy:n monipuolisuuden mahdollistavat osaavat asentajat ja projektinjohto. Yrityksellä on myös useita pitkäaikaisia asiakassuhteita, joiden kanssa he tekevät lähes jatkuvasti yhteistyötä. Mikään projekti ei myöskään ole liian pieni, niin että sitä tulisi aliarvioida. Jokainen työ viedään maaliin asti, kertoo toimitusjohtaja Katja Uusimaa