KSP Kaarina Oy on Turun talousalueella toimiva teollisuusmaalaamo, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat palosuojamaalaus, liuotteettomien 2K maalien maalaus, laivojen huoltomaalaus sekä suurikokoisten kappaleiden maalaus.

Muista palosuojamaalaus teräsrakenteissa!

www.kspkaarina.fi

 

KSP Kaarina Oy on Turun talousalueella toimiva teollisuusmaalaamo, jonka toimipaikka sijaitsee Kaarinassa.

– Erikoisosaamistamme on palosuojamaalaus, liuotteettomien 2K maalien maalaus, laivojen huoltomaalaus sekä suurikokoisten kappaleiden maalaus, yhtiön toimitusjohtaja Mikko Hannula kertoo.

KSP Kaarina tekee Hannulan mukaan alihankintatöitä lähinnä Turun alueella rakennusteollisuudessa toimiville konepajoille.

– Se tarkoittaa teollisuusmaalausta, ruisku- ja hiekkapuhallusta, kantavia runkorakenteita toimitiloihin ja teollisuuslaitoksiin. Kotitalouksia emme palvele.

Vaikka yhtiö toimii Kaarinassa, referenssitöitä löytyy hyvin laajalta alueelta.

– Turun seudulla yksi näkyvimpiä kohteitamme on Tyks, mutta muutoin valtaosa töistä menee tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle, jossa työn alla on juuri nyt esimerkiksi kauppakeskus Redi Helsingin Kalasatamassa. Käsiteltäviä kappaleita tulee meille siis lähiseudulta, mutta ne saattavat päätyä hyvinkin laajalle alueelle ja jopa koko Suomen alueelle.

Palonsuoja on tärkeä lisäarvo teräsrakenteissa

Töitä yhtiössä riittää, sillä runkorakenteet tulee Hannulan mukaan lähestulkoon aina käsitellä, mikäli ne eivät mene betonivalun sisään.

– Vähin mitä pintakäsittelyllä saadaan aikaan ulkonäön lisäksi, on ruosteenesto. Teknisellä puolella palonsuoja on erittäin tärkeä lisäarvo teräsrakenteissa. Tulipalotilanteessahan rakennuksen kantavien rakenteiden on kestettävä niille asetettu vähimmäisaika. Palosuojamaalaus mahdollistaa rakennuksessa olevien henkilöiden turvaamisen, Hannula muistuttaa.