Kankaanpäänmurske_solid_house

Mursketta, multaa & maanrakennusta

Kankaanpää Murske Oy on maa-aineksien, maanrakennustöiden, kunnallistekniikan sekä louhinnan asiantuntija. Murskeyritys seuloo multaa ja kiveä tarjoten monia eri santa- ja sepelilajikkeita eri kokoluokissa monipuoliseen käyttöön. Laadukkaila maa-aineksilla rakennustyömaalla saadaan aikaiseksi hyvä ja kestävä pohja, mutta Kari Kankaanpään tarjoamat lajikkeet soveltuvat myös erinomaisesti yksityishenkilöiden kotipihaan.

Lajikkeet seulotaan pitkällä kokemuksella ja toimitetaan joustavasti sekä täsmällisesti asiakaskohteeseen. – Meiltä saa mursketta silloin kun sitä tarvitsee. Moni toimittaja sulkee ovensa aikaisin iltapäivällä, me teemme tarpeen vaatiessa pitkää päivää ja työskentelemme tehokkaasti asiakkaamme hyväksi, perheyrityksen perustanut Kankaanpää kertoo.

Yritys on erinomainen yhteistyökumppani rakennusliikkeille, sillä maanrakennustyöt sujuvat sutjakkaasti paitsi maa-aineksen toimituksen myös sokkeleiden, putkien ja rakennuksien pohjien rakentamisen puolesta.

– On helpompi tilata kaikki meiltä, kuin palkata monta eri yritystä, jolloin aikataulut eivät välttämättä edes sovi yhteen. Miksi tilata työntekijät, maa-ainekset ja koneet eri paikoista, kun ne saadaan meiltä?