PuuhaGroup_solid_house

Muumeja ja hyvää palvelua

Tutustu yritykseen www.puuha.com

Taantuma ei ole lamaannuttanut lasten ulkoleikkivälineitä ja pihakalusteita valmistavaa Puuha Group Oy:tä, vaan päinvastoin kannustanut luomaan uutta. Haastajayritys pyrkii erottumaan kilpailijoistaan kokonaisvaltaisilla palveluilla, mutta myös ennennäkemättömillä teemapuistoilla, joissa lapset voivat seikkailla yhdessä suosittujen muumihahmojen kanssa. Muutama vuosi sitten syntynyt idea muumileikkipuistoista osoittautui varsin pian menestykseksi; kotimaassa sijaitsevat teemapuistot vetävät leikkijöitä runsain mitoin ja nyt brändiä on lähdetty viemään myös maailmalle.

– Muumit ovat tuttuja kaikille, niin lapsille kuin isovanhemmillekin, eikä niiden suosio hiivu siksi helposti, pohdiskelee toimitusjohtaja Marko Mäkelä.

Yhteistyö muumien kanssa ei ole toki ainoa Puuha Groupin menestyksen salaisuus. Pitkälle jalostetun palvelumallin avulla yritys voi tarjota asiakkaille heidän kaipaamaansa helppoutta, nopeutta ja kustannustehokkuutta. Puuha Group hoitaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta asennukseen ja valmiin leikkipaikan tarkastukseen, jolloin asiakkaan ainoaksi tehtäväksi jää enää projektin budjetointi. – Meillä on valmius toimittaa yhdellä laskulla kaikki mitä pihaan tarvitaan, jopa vihertyöt, Mäkelä kertoo. Ja jotta leikit jatkuvat turvallisina vielä asennuksen jälkeenkin, tarjoaa yritys asiakkailleen huoltopalvelua, jonka myötä leikkipaikat tulee tarkastettua säännöllisin väliajoin.