kuljetusliikeajlehtonen_300_CMYK

”Muutamme mukavasti, kuljetamme kätevästi ja palvelumme on palkitsevaa”

Kuljetusliike A. ja J. Lehtonen kuljettaa pääasiassa kappaletavaraa Kiitolinjalle, elintarvikkeita Valiolle ja vanhusten ruokia Uudenkaupungin kaupungille työllistäen noin 20 alan ammattilaista. Mukaan mahtuvat myös rakennustyömaiden palvelut sekä talvikunnossapidot. Kuljetusliike saa jatkuvasti monipuolisia kyselyitä, ja niin kauan kun toimeksiannot sopivat kalustoon sekä aikatauluun, Jarkko ja Aku Lehtonen hoitavat työn. Pitkä kokemus alalta on opettanut, miten kuljetukset suoritetaan turvallisesti, oli kyseessä muutto tai laivan purku.

Yritys on perustettu vuonna 1942, jolloin puutavaraa ajettiin hevosten kanssa. Pihassa ei enää seiso hevosia, mutta sen sijaan paljon hevosvoimaa. Mahdollisuus tarjota asiakkaille muutakin kuin vain tavaran ajamista paikasta toiseen on muodostanut markkinaraon Lehtosten kuljetusliikkeelle, ja rakennustyömailla yritys voi näyttää monipuolista osaamistaan kunnallisteknisten töiden sekä omakotitalojen pohja- ja piharakentamisen muodossa. – Olemme mielellämme rakennustyömailla kaivamassa ja kuljettamassa maa-ainesta, Jarkko Lehtonen kertoo.

Maanrakennuspalveluiden lisäksi isä ja poika tarjoavat talvikunnossapitoa Uudenkaupungin kaupungille ja yrityksille. Kuljetusliikkeen laajasta palvelurepertuaarista käy ilmi, että Lehtoset löytävät ratkaisun niin pieniin kuin suuriin toimeksiantoihin joustavasti. – Muutamme mukavasti, kuljetamme kätevästi ja palvelumme on palkitsevaa, Jarkko Lehtonen toteaa.