DSC00351_MUOKATTU

Näyttävyyttä julkisivuihin

Helsinkiläisen Kirjovärit Oy:n laajasta tuotevalikoimasta löytyy maaleja, tasoitteita, maalaustarvikkeita sekä kultaus- ja entisöintitarvikkeita ammattikäyttöön sekä kuluttaja-asiakkaille ympäri Suomen. Yrityksen itse valmistamat ja Euroopasta maahantuomat maalituotteet sopivat erityisesti vanhoihin julkisivukohteisiin. Referenssilistalta löytyy Helsingin keskustassa sijaitsevia arvokohteita, kuten Helsingin tuomiokirkko, Säätytalo ja Svenska Teatern.

Yrityksen tuotevalikoima on muotoutunut nykyiselleen vuosien mittaan. Valikoimaan ovat jääneet vain kaikkein laadukkaimmat ja pidetyimmät tuotteet. Lisäksi yritys valmistaa värejä räätälöidysti korkealaatuisista ulkomaisista raaka-aineista. Yrityksen ehdoton kilpailuvaltti ovat erikoisemmat tuotteet ja tuotteiden tekninen tietämys: – Vaikka maalit ovat arvokkaampia kuin tavallisesta rautakaupasta ostettuna, huoltomaalausväli on pidempi. Materiaalikustannukset ovat pienin osuus julkisivutyömaasta, tuoteasiantuntija Mikko Sihvo muistuttaa. Yrityksen tulevaisuuden suunnitelmat ovat selkeät: – Laadun ja hyvän asiakaspalvelun ylläpitäminen, toimitusjohtaja Maria Judén sanoo.

Kirjovärit Oy:n Metsälässä sijaitsevasta myymälästä löytyy jonkin verran hyllytavaraa, minkä lisäksi yritys ottaa vastaan räätälöidysti valmistettavia kohdetilauksia. Tuotevalikoimaan voi tutustua tarkemmin yrityksen verkkokaupassa.