DSC00136_MUOKATTU

Nopeus ja luotettavuus näkyvät täysinä tilauskirjoina

MAALAUSLIIKE_ILKKASAARIO_190x57

www.saariomaalaus.fi

 

Maalausliike Ilkka Saario Oy:n päätoimialaa on julkisivujen ja vesikattojen korjaus- ja maalaustyöt sekä betonirakenteiden, kuten parvekkeiden kunnostukset. Talviaikaan yrityksen väki urakoi kiinteistöjen sisäpuolisten kunnostus- ja maalaustöiden parissa, joihin on viimeaikoina lukeutunut paljon esimerkiksi isojen kerrostalokiinteistöjen porrashuonemaalauksia.

Yli kaksikymmentä vuotta alalla toimineen yrityksen asiakaskunta koostuu lähinnä pääkaupunkiseudun isoista huoltoyhtiöistä ja isännöintitoimistoista. Kiitosta yrityksen väki on kerännyt etenkin nopeudestaan ja työnsä hyvästä laadusta. – Olemme pystyneet vastaamaan tilaajien tarpeisiin nopeassakin aikataulussa ja venymään myös pienempiin töihin. Luotettavuutemme näkyy ennen kaikkea tilauskannassa ja myös tällä hetkellä tilauskirjat ovat jo lähes täynnä. Tänäkin vuonna kunnostamme ja maalaamme yli 30 000 neliötä kiinteistöjen julkisivuja, yrittäjä Ilkka Saario kertoo.

Talviajan sisätöistä huolimatta maalausliikkeen liikevaihto tehdään käytännössä kesän aikana, ja silloin yrityksen palveluksessa toimii noin 20 työntekijää. Perustyöt hoituvat oman henkilöstön voimin, mutta esimerkiksi peltitöissä, hiekkapuhalluksessa ja isommissa telineurakoissa käytetään myös aliurakoitsijoita. Työturvallisuus on maalausliikkeelle tärkeä asia ja sekä omat että yrityksen käyttämät Ramirentin telineet ja laitteet ovat CE-merkittyjä. – Pidämme työmailla myös viikoittaiset työturvallisuustarkastukset yhdessä työntekijöidemme kanssa, Saario kertoo.