lännen-pinnoitetyö-300-dpi-cmyk2

Nopeutta ja tehokkuutta uusilla polyureatuotteilla

Kun Ville Pihlava muutama vuosi sitten tutustui polyureapinnoitteisiin, päätti hän jättää entisen työnsä automaalarina ja perustaa oman yrityksensä kyseisen tuotteen ympärille. Lännen Pinnoitetyö Oy oli ensimmäisten joukossa tuomassa uutta tuotetta tutuksi suomalaisille asiakkaille ja jatkaa saman työn parissa edelleen.

Polyureapinnoitteen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Sillä voidaan toteuttaa esimerkiksi betonirakenteiden vedeneristyksiä ja korroosiosuojauksia tai pinnoittaa teollisuuden valuma-altaita, jotka vaativat kemikaaleja kestävää pintaa. Eniten tuotetta käytetään kuitenkin korjausta vaativien huopakattojen pinnoittamiseen. – Ruiskutettavalla polyurealla saadaan nopeasti täysin saumaton ja 100 % vesitiivis katto, Pihlava kertoo. Kuivalle pinnalle noin 2-4mm paksuudelta ruiskutettava tuote kuivuu niin ripeästi, että jo 10 minuutin kuluttua sen pinnalla voi kävellä. Huovan ohella polyurealla voidaan jatkaa myös vanhojen mineriitti- tai peltikattojen ikää vähintään 25 vuodella tai valmistaa jopa täysin uutta pintaa.

Polyureapinnoitteen lisäksi Lännen Pinnoitetyö on tuonut asiakkaidensa saataville ruiskutettavan polyuretaanieristevaahdon, jonka ansiosta esimerkiksi rakennusten julkisivujen eristäminen sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Eristelevyihin verrattuna ruiskutettavalla vaahdolla saadaan aikaan täysin saumatonta pintaa, eikä käsiteltävää pohjaa tarvitse oikaista ennen työn aloittamista. Polyureavaahto on jopa tuplasti eristävämpää kuin perinteinen villa ja lisäksi se takaa myös täydellisen höyrysulun ja tuulensuojan.