Länsinostot_solid_house_4_300_CMYK

Nostopalvelu kantaa taakan puolestasi

Porilainen perheyritys Länsinostot Oy aloitti toimintansa reilu 30 vuotta sitten, kaikki sai alkunsa kun Alpo Hautamäki osti ensimmäisen nosturin vuonna 1982. Siitä lähtien yritys on kasvanut ja kehittynyt jatkuvasti. Kun perheen pojat Ari ja Petri Hautamäki siirtyivät yhtiön johtoon vuonna 2006, he pitivät ja pitävät edelleen tärkeänä kaluston jatkuvaa uusiutumista ja siihen myös halutaan panostaa. – Nykypäivän nosturit pystyvät nostamaan yhä painavampia taakkoja yhä korkeammalle, kertoo toimitusjohtaja Ari Hautamäki. – Oma kapasiteettimme mahdollistaa parhaimmillaan 350 tonnin painoisen taakan nostamisen ja 125 metrin korkeudessa työskentelyn. – Käytössämme on ajoneuvonostureita sekä kuormausnostureita.

Vaikka kilpailu on alalla kovaa, on Länsinostot Oy onnistunut saavuttamaan markkinajohtajan aseman Satakunnan alueelle. Avaimia menestykseen on monia, joista esille voisi nostaa ammattitaitoisen henkilökunnan, suunnittelun ja työturvallisuuden. Henkilökunnan kouluttautuminen ja kaluston kehittäminen tekevät Länsinostoista yhden alan arvostetuimmista toimijoista. Asiakas voikin olla varma, että nosturin mukana tulee aina kokenut kuljettaja.

Menestyksestä kertoo myös erilaiset ja erikokoiset kohteet, joissa Länsinostot Oy on työskennellyt, niin teollisuudessa, rakennusalalla ja ihan tavallisten pienrakentajien parissa. Yrityksen ammattitaito on käytettävissä myös erilaisissa nostotyösuunnitelmien laatimisessa, haalaustöissä, kuljetuksissa ja erikoiskuljetuksissa, nostotöiden lisäksi.