Mikmar_solid_house_300_CMYK

Nuori yritys valtaa alaa

Mikmar Rakennus Oy on betonirakentamisen erikoisosaaja, joka tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluita niin yksityisille kuin yrityksille. Mikmar toimii myös säännöllisesti alihankkijana mm. MVR-Yhtymälle, josta on vuosien aikana tullut vahva yhteistyökumppani.

Marko Uusitalo perusti yrityksen yhdessä pikkuveljensä kanssa vuonna 2007. Heillä oli kaikki ainekset menestykseen; insinööri ja rakennusmestari, jotka yhdessä voivat suunnitella projekteja ja johtaa työmaita. Nuorella yrityksellä on pitkä referenssilista, johon mahtuvat kerrostalot, uimahallit, sairaalat ja viimeisimpänä Porin jäähallin laajennustyöt, joissa Mikmar vastaa perustuksien ja runkojen pystytyksestä sekä vesikattojen rakentamisesta. Yritys oli myös yksi muiden satakuntalaisten joukossa, joka sai jättää kädenjälkensä uuteen naisten- ja lastensairaalaan. – Teimme sairaalan betonirungot, elementit ja pystytimme väliseinät. Se oli kaikin puolin hieno projekti, Uusitalo kertoo.

Mikmar Rakennuksen taidoista kertoo kiireinen työtilanne, joka on jatkunut samanlaisena alusta asti. – Emme ole ehtineet pitää taukoa kertaakaan, sillä töitä tulee jatkuvasti lisää, Uusitalo toteaa. Luotettavana toimijana tunnettu yritys aikoo jatkaa samaan malliin ja tarttua uusiin haasteisiin tarjoten parasta laatua sekä osaamista.