Hannu_pipatti_solid_house_300_CMYK

Nykyaikaista rivitaloasumista

1990-luvulla perustettu Rakennusapu Hannu Pipatti Oy tekee ammattitaidolla rakennustyöt Rauma-Eurajoki -akselilla. Saneerauskohteiden, hallirakentamisen ja vesikattoremonttien lisäksi yritys on kunnostautunut rivitalorakentamisessa. – Viime vuonna saimme päätökseen Rauman Vahverotien rivitalon rakennustyöt ja nyt siellä elelevät onnelliset asukkaat, hymyilee yrittäjä Hannu Pipatti. Pipatti on vuosien varrella löytänyt luotettavia ja osaavia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa rakennustyöt sujuvat luontevasti: – Kumppanimme ovat pääasiassa Eurajoki-Rauma -alueelta. Mielellään käytämme näitä kavereita, koska tiedämme että homma toimii, hän kehuu.

Nyt yrityksellä on ennakkomarkkinoinnissa kaksi rivitalokohdetta: Eurajoen Hirvelänkuja ja Rauman Havunoksa. Kohteiden rakennustyöt aloitetaan näillä näkymin ensi keväänä. – Tavoitteena on, että uudet asukkaat pääsevät jouluksi kotiin. Jos Rauman kohteeseen löytyy kiinnostusta, voisi sen kanssa lähteä heti liikkeelle, Pipatti sanoo. Molemmat kohteet täyttävät kaikki tämänhetkiset rivitalon vaatimukset. Asunnoissa on oma sauna, kylpyhuone, erillinen WC ja mukavasti varastotilaa. Avaruutta sisätiloihin tuodaan yhtenäisellä keittiöllä ja olohuoneella. Rivitalokohteet sijaitsevat ihanteellisella paikalla lähellä palveluita ja kouluja, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Rauman ja Eurajoen rivitalot ovat Osuuspankin RS-kohteita.

Pipatti kannustaa rivitaloasumisesta kiinnostuneita käymään rohkeasti päätöksentekoon: – Mitä nopeammin ollaan liikkeellä, sitä enemmän pääsee asukas itse vaikuttamaan rakennusvaiheeseen!