kymppi-katto_solid_house.

Nyt kannattaa remontoida!

Nimestään huolimatta Kymppi-Katto Oy tarjoaa asiakkailleen korjausrakentamista teemalla ”koti kerralla kuntoon”. – Palveluihimme lukutuvat katto-, ikkuna-, ovi- ja ulkoverhousremontit, käytännössä siis koko omakoti- tai rivitalon ulkovaippa, kertoo toimitusjohtaja Markku Koistinen.

Tällä hetkellä remontoidaan etenkin 1960–80-luvuilla rakennettuja taloja, mutta paljon korjattavaa löytyy nuoremmistakin, 1990-luvun kohteista. Koistinen tietää mistä ilmiö johtuu: – Rakentaminen eli silloin kuumia aikoja, mikä valitettavasti toi monenlaisia tekijöitä ja materiaaleja markkinoille. Myöskään laadunvalvonta ei parikymmentä vuotta sitten ollut samaa tasoa kuin tänä päivänä, siksi rakennusvirheet ovat kohtuullisen yleisiä.

Kymppi-Katto Oy:n henkilökunta käy tekemässä aina ensimmäisenä rakennuksen kuntoarvion ja suosittelee sitten pitkällisen kokemuksensa turvin, mitä kohteessa olisi syytä tehdä. Tilapäinen paikkaus esimerkiksi korjausmaalauksen avulla kannattaa joskus, mutta usein kunnon remontti tulee pitkällä aikavälillä halvemmaksi. – Tehtävämme on avata asiakkaille näitä asioita, kertoa, mitä erilaiset vaihtoehdot käytännössä tarkoittavat, pohtii Koistinen.

Remontti on aina iso satsaus mutta nyt jos koskaan se kannattaa. Hyviä materiaaleja ja työntekijöitä saa nopeasti, hintataso on asiakasystävällisempi kuin aikoihin ja pankit tarjoavat lainaa kohtuullisilla koroilla. Kymppi-Katto Oy:n yhteistyökumppanina toimii Pohjola Pankki, josta asiakkaat voivat hakea tukea projektiensa rahoittamiseen.