Jetta-talo_solid_house

”Olet yksilö, niin on myös kotisi”

Jetta-Talo on toimittanut koteja Suomalaisille perheille jo yli 30 vuotta ja onkin noussut passiivirakenteisten talojen markkinajohtajaksi. Yrittäjä Juha Levo kertoo kaiken saaneen alkunsa sahasta, josta nykyäänkin kaikki Jetta-Talon käyttämä puutavara tulee.

Levon mukaan Jetta-Talon seinärakenne on vastaaviin kilpailijoihin nähden ylivertainen lämpöarvoiltaan ja tiiveydeltään. Tärkeää on ennen kaikkea tiiveys ja sen pitävyys. Jetta-talot käyttää seinärakenteessa kotimaista SPU levyä, jolla saavutetaan turvallinen ja erittäin tiivis rakenne. – Mielestäni on tärkeää, että taloa rakennettaessa pidetään mielessä sen pitkä elinkaari ja materiaalit valitaan niin, että talo kestää hyvin Suomen ilmasto-olosuhteet ja palvelee asukastaan vuosikymmeniä.

Suurelementti rakenteiset elementit valmistetaan tehtaalla ikkunoita, ovia, ulkoverhouspaneleita ja sisälevytyksiä myöten valmiiksi, joten talon asennus säältä suojaan sujuu nopeasti. Välipohjarakenteessa käytettävä Posi-palkisto helpottaa huomattavasti tekniikan viemistä välipohjapalkistossa, jolloin vältytään turhilta ja aikaa vieviltä työvaiheilta.

Jetta-Talon yksilöllisyys on Levon mukaan suuri vahvuus. – Oman kodin suunnittelun lähtökohtana on aina rakentajaperhe itse. Pyrimme toteuttamaan kohteesta aina asiakkaansa näköisen ja yksi sloganeistamme onkin ”olet yksilö, niin on myös kotisi”. Erilaisilla perheillä on erilaiset tarpeet, ja talo on suunniteltava sen mukaan. Silloin talo palvelee asiakastaan oikein ja asumisviihtyvyys on taattu.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaalle aina kokonaisvaltaisen palvelun maanrakennuksesta viimeiseen listaan asti. Näin asiakas saa huomattavaa hinta- ja aikataulusitovuutta rakentamiseensa. – Tarjousta tehdessämme pidämme myös huolen siitä, että asettamamme hinta ja aikataulun takaraja pitävät. Siitä olemmekin saaneet paljon hyvää palautetta.