oljykolmio

Öljysäiliöt kuntoon

Öljykolmio Oy sai alkunsa perheyrityksenä kun Esa Pulli yhdessä hänen isänsä kanssa ryhtyi tarjoamaan öljysäiliöiden puhdistus-, tarkastus- ja pinnoituspalveluita. Aikaa on kulunut yli 25 vuotta ja yritys on edelleen Ruuhka-Suomen merkittävä tekijä. Koska palvelut koskevat öljylämmitystä, pääasiakaskunta koostuu kotitalouksista ja varsinkin vanhemmista kohteista. Kattavat palvelut sisältävät kaikki öljylsäiliön kunnossapitoon liittyvät työt sekä vanhojen poistot ja uusien asennukset. Tarkastuksen yhteydessä öljysäiliö voidaan myös hiekkapuhalluksen jälkeen pinnoittaa lujitemuovilla.
oljykolmio2Pitkä kokemus, pitkäaikaiset työntekijät ja erikoisosaamista omaavat yhteistyökumppanit takaavat laadukkaan työnjäljen. Öljykolmio antaa kymmenen vuoden työ- ja materiaalitakuun ja tarjoaa sen mukaan säännöllistä huoltoa. Pulli on ärimmäisen tyytyväinen ammattitaitoiseen henkilökuntaansa ja valmiuteen tarjota asiakkaille kattavat palvelut yhdeltä luukulta. Urakan aikana tilaaja otetaan mahdollisimman hyvin huomioon esimerkiksi tarjoamalla väliaikaislämmitystä kylmillä keleillä.
Pulli kehottaa ihmisiä pitämään hyvää ja säännöllistä huolta öljysäiliöstään. Huollon lykkääminen voi tarkoittaa kasvavia kustannuksia ja Pullin mielestä huollosta maksaminen on pieni vakuutus verrattuna vaurioituneen säiliön korjauskustannuksiin. Vahingon sattuessa vakuutusyhtiö haluaa nähdä voimassa olevan tarkastuspöytäkirjan ja jos sitä ei ole, loppusumma voi kirpaista. Kiinteistönvälittäjien olisi syytä vaatia dokumentaatiota öljysäiliön tarkastuksesta asuntokauppojen yhteydessä, kertoo Pulli.
– Välittäjä voi itse joutua huonoon välikäteen, jos öljysäiliö reistailee eikä tarkastuspöytäkirjaa ole. Välttyäkseen ikäviltä tilanteilta, välittäjän kannattaa pyytää ammattilaista tarkistamaan säiliön kunnon. Näin vaivattomasti vahingot voidaan estää ja kaikilla on hyvä mieli.