auraenergia

Oma energia lähellä sinua

Pekka Agge toimii Aura Energia Oy:n ja Ahood Oy Finlandin toimitusjohtajana ja on yritysten kautta saanut toteuttaa visioitaan. Aura Energia tarjoaa kerrostaloille, omakotitaloille ja rivitaloille mahdollisuuden tuottaa omaa sähköä huomaamattomasti ja kohtuullisin kustannuksin. – Uusiutuvaan energiaan suhtaudutaan tänä päivänä hyvin positiivisesti. Ratkaisumme on yhteistuotantojärjestelmä, jossa yhdistyvät pientuulivoimalaitokset ja aurinkopaneelit, Agge kertoo. Yrityksen järjestelmää voidaan käyttää maalämmön, kaukolämmön sekä sähkö- ja öljylämmityksen tukena. – Ideani on, että lähienergian tuottaminen tulisi tapahtua siellä missä kulutus on.

Aura Energia toimii Varsinais-Suomessa kokonaispalveluntarjoajana niin energia- kuin rakennuspuolella. Yritys edustaa juuri patentoitua AHood tuotenimellä toimivia plusenergiataloja joissa talot tuottavat vähintään kaiken tarvitsemansa energian itse. Aura Energia toteuttaa kaiken suunnittelusta loppuvalmistukseen asti. Erilaisten energiaratkaisujen asennustyöt ovat osa arkipäivää ja yritys omaakin niin paljon kokemusta ja tietämystä, että myös kunnat käyttävät sen konsultointipalveluja. – Pyrimme aina löytämään sopivan ratkaisun asiakkaallemme. Perusajatus on että kalliita energiamuotoja vältetään ja hyöty maksimoidaan, Agge kertoo.

Suomessa aurinko paistaa ¾ ajan vuodesta ja täysin tuulettomia päiviä näkee harvemmin, joten Aura Energian tarjoama oma energia on riskitön. Helposti saatavissa olevat luvat, energiatuki ja kotitalousvähennys ovat myös erinomaisia kannustimia verottomaan sähköön.