rakennusliikenummela

Oma koti kullan kallis

Liedossa toteutuu täydellinen kaupunki- ja maalaisasumisen yhdistelmä. Kaunis maisema ja kattavat palvelut miellyttävät niin nuoria kuin vanhuksia. Tutustu erinomaisiin asumismahdollisuuksiin ja varaa oma unelmakotisi. 

rakennusliikenummela2Rakennusliike Nummela rakentaa pääasiassa kerrostaloja Liedon alueella. Yritys on tunnettu paikkakunnalla ja useimmat ostajat ovatkin lietolaisia. Heistä suuri osa on eläkeläisiä, eläkkeelle siirtyviä tai lapsiperheitä, joten palvelut saisivat mielellään olla kävelymatkan päässä. Koska kohteet sijaitsevat lähellä Liedon keskustaa, kerrostaloihin on usein lisätty liiketilat katutasoon.
Tulevia huoneistoja markkinoidaan hyvin aikaisessa vaiheessa, jotta ostajat saisivat mahdollisuuden vaikuttaa kotinsa lopulliseen ulkonäköön. Tällä hetkellä työn alla on kerrostalo, joka tulee koostumaan 21 asunnosta ja yhdestä liiketilasta. Asuntokoot ovat 52–100,5 neliötä. Kaikkiin asuntoihin rakennetaan oma sauna ja isompiin huoneistoihin kaksi erillistä WC:tä.

 

..ajan tasalla trendien kanssa voidaksemme vastata tulevien asukkaiden mieltymyksiin.

Hannu Nummelan vanhemmat perustivat yrityksen vuonna 1987. Tuolloin rakennusliikkeen kohteet olivat urakkakohteita kunnille, valtiolle, yrityksille ja myös yksityishenkilöille. Kaksitoista vuotta sitten Rakennusliike Nummela kuitenkin siirtyi omaan tuotantoon ja nykyään Hannu Nummela toimii toimitusjohtajan ja omistajan roolissa. Hän valitsee sopivat tontit yrityksen kohteille, hän laatii yhdessä arkkitehdin ja erikoissuunnittelijoiden kanssa suunnitelmat ja rakentaa yhdessä luotettavien työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa uusia unelmien koteja.
– Pysymme ajan tasalla trendien kanssa voidaksemme vastata tulevien asukkaiden mieltymyksiin. Usein he ovat mukana jo suunnitteluvaiheessa. Mielestäni työn hedelmä on mahdollisuus toteuttaa omia ideoita ja olla mukana muokkaamassa Liedon keskustaa. Meidät tunnetaan siististä työnjäljestämme ja joustavana organisaationa pärjäämme myös kilpailussa isompia yrityksien kanssa.