Onnellinen mittamies

xyzmittausDenis Bacic on tyytyväinen yrittäjä. Oman yrityksensä, XYZ-Mittauksen, hän perusti pari vuotta sitten, mutta kaikkiaan kokemusta on kertynyt jo kymmenen vuoden ajalta.
Tällä hetkellä muun muassa Kauppakeskus Myllyn parissa työskentelevältä Bacicilta hoituvat kaikki tarvittavat mittaustyöt. Hänen työpanoksensa rakennusprojektissa on merkittävä, sillä mittamiehen pienikin virhe saattaa kostautua myöhemmin. Koska työ on tarkkaa ja onnistuminen kirjaimellisesti milleistä kiinni, on mittamiehen tehtäville tärkeää varata riittävästi aikaa. Usein unohtuu, että ennen työmaalle siirtymistä vaaditaan useita tunteja toimistolla suunnitelmien parissa.
Haastavasta työstä nautittavan tekevät kuitenkin sen vaihtelevuus ja hyvä yhteishenki alan yrittäjien kesken. Rakennusalan kilpailun käydessä muutoin kovana mittamiehet auttavat kaveria aina tarvittaessa.
Bacicin mieleenpainuvin työprojekti on viime kesältä, jolloin hän työskenteli Turun saaristossa. Ympäröivä luonto oli niin kaunis, että myös yrittäjän perhe päätti liittyä seuraan. Työ muuttuikin hetkessä aivan kuin pieneksi lomamatkaksi. Tulevaisuuden toiveista kysyttäessä mittamies voikin ihailtavasti todeta: – Olen omat haaveeni saavuttanut ja odotan tulevaisuudelta samaa kuin nykyhetkeltäkin. En enempää, enkä vähempää. Se jos mikä on merkki siitä, että Bacic on selvästikin omalla alallaan.