Ovet avoinna kaikille!

Klikkaa lisätietoja!

 

Syyskuussa avajaisiaan Loimaalla viettänyt Värisilmä Color Cafe Shop omaa loistavat puitteet suurine tiloineen ja näyttävine esillepanoineen. Vaikka yritys on uusi, paikat ovat vanhat ja omistajat tutut.

Vuosia loimaalaisia palvellut Hanakat-liike on saanut tiloihinsa uuden tulokkaan. Syyskuun 16.päivänä avatun Värisilmä Color Cafe Shopin tarkoituksena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista sisustus- ja remontointipalvelua sekä tukea Hanakat -liikkeen toimintaa. Liikkeiden taustalla toimivat yritykset, Loimaan HT-Asennus Oy ja Loimaan Väri Oy, ovat saman omistajan hallussa. − Loimaan HT-Asennus Oy on perustettu n. 20 vuotta sitten appiukkoni Heikki Torikan toimesta. Pienestä aloittanut yritys on kovalla työllä kasvanut ja kasvattanut samalla henkilöstömääräänsä. Kymmenisen vuotta sitten muutimme nykyisiin tiloihin, ja noin kolme vuotta sitten liityimme Hanakat-ketjuun, Maria Torikka kertaa yrityksen kehitysvaiheita.

Kaikki remontointiin saman katon alta

Vaikka Loimaa mielletään yrittäjien kaupungiksi, ei kaupungista löydy toista täyden palvelun sisustuspintoihin erikoistunutta myymälää. Ajatus laajentamisesta lähti liikkeelle asiakkaiden tarpeista. Kun kaikki kostean tilan remontointiin liittyvät palvelut ja materiaalit saa samasta paikasta, asiakas voi rauhassa keskittyä olennaiseen eli omien toiveiden tutkiskelemiseen. Myös liikkeen asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään asiakkaiden toiveiden kartoittamisessa ja remontin suunnittelussa. Remonttien toteuttamiseen yritys käyttää luotettavaa yhteistyöverkostoaan − Työmiehet ovat käyntikorttimme. Meillä on huipputyöntekijät ja -aliurakoitsijat, sisustussuunnittelijaksi opiskeleva Maria Torikka kehuu. Hanakoiden puolella asiakas saa asiantuntevaa palvelua taloteknisiin kysymyksiin liittyen. Talosta löytyy myös Thermia-lämpöpumppuihin erikoistunut myyjä, joka hoitaa asiakkaan puolesta myös esimerkiksi lämpökaivojen porauksiin liittyvät lupa-asiat. − Toivottavasti kynnys remontteihin madaltuu, kun voi turvautua asiantuntijoihin, Torikka toivoo.

Värisilmästä löytyy kaikki tarvittava kodin remonttiin: tapetit, maalit, lattiapäällysteet, kaakelit, listat ja laatat. Myös työvälineet sekä remontissa tarvittavat suojaustarvikkeet asiakas saa samasta paikasta. Myymälän kattavasta varastosta löytyy aina perustuotteita ja tarvikkeita, mikäli yhtäkkinen sisustusinto iskee. Muutoinkin toimitusaika Keravan keskusvarastosta Loimaan myymälään on nopea, 1−2 päivää.

“Asiakas on kuningas”

Loimaan Värisilmällä on tarjota jokaiselle jotakin. Asiantunteva palvelu ja kattava valikoima houkuttelevat mm. kodin remontoijia, rakentajia ja urakoitsijoita. Yrityksen kokonaisvaltaisia palveluita voivat hyödyntää luonnollisesti myös kunnat, kaupungit ja taloyhtiöt. Torikka kannustaa asiakasta panostamaan materiaalien valintaan – Omaa silmää miellyttäviin materiaaleihin kannattaa panostaa, niitä katsellaan ja ihastellaan kuitenkin useita vuosia. Jos ottaa huomioon kokonaiskustannuksen, materiaalit vievät siitä vain pienen osan, Torikka muistuttaa.

Myös perheen pienimmät ovat myymälään tervetulleita. Aikuisten tutustuessa Värisilmän valikoimaan voivat lapset mennä viettämään aikaansa myymälän kotoisaan leikkipaikkaan. Ostosten lomassa on mukava istahtaa myymälän kutsuvalle sohvaryhmälle ja suunnitella rauhassa tulevaa omaa unelmaa. Värisilmän ovet ovat kaikille avoinna: − Tervetuloa meille, Torikka hymyilee.