rakennus_oy_patoranta_solid-house_300_CMYK

”Päätyöllistäjämme käyttävät kiitettävästi suomalaista työvoimaa”

Rakennus Oy J. Patoranta on monipuolinen rakennusliike, joka palvelee kaikissa rakennustarpeissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissa, pääurakoitsijana tai alihankkijana, ja asiakkaina sekä yksityiset että yritykset. Yrittäjä Jyrki Patoranta on ollut alalla vuodesta 1989 asti, joten kokemusta on karttunut jonkin verran. Hänen tietoa ja taitoa on myös osattu hyödyntää, sillä yhteistyökumppanit ovat monet ja suhteet pitkäaikaiset.

Lemminkäinen Infra on rakennusliikkeen iso työllistäjä, jonka kautta Patoranta oli mukana LNG-kaasuterminaalin maanrakennusurakka 1 rakennustöissä ja maanrakennusurakka 2 rakennustyöt ovat jo myös käynnissä. – Olemme kaiken perusteella hoitaneet työmme hyvin, kun olemme saaneet pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Päätyöllistäjämme käyttävät kiitettävästi suomalaista työvoimaa, josta on nostettava heille hattua. Muun muassa Astora Rakennus on ahkerasti käyttänyt Patorannan palveluita tarjoten rakennusliikkeelle useita saneeraus- ja laajennusprojekteja. Myös Yyteri Golf Links Oy:lle yritys on talven aikana uudistanut sosiaalitiloja ja toteuttanut huoltohallien laajennusratkaisuja.

Seuraava projekti onkin rivitalorakentamista yhteistyössä uuden toimijan kanssa. Kyseessä on kahdeksan perheen asuttava kokonaisuus, jonka elementit tulevat talotehtaalta. Patorannan monipuolinen kalusto mahdollistaa kattavaa rakentamista laidasta laitaan. Oli kyse sitten sauna- ja pesuhuoneremontista, peruskorjauksista, ulkoverhouksesta tai vesikattoremonteista, Rakennus Oy J. Patoranta on palveluksessanne.