Rautilan_puusepät_solid_House_300_CMYK

Paikallinen ja näppärä puusepänliike

Mittatilaustuotteiden tekeminen on räätälin työtä, joka vaatii kovaa ammattitaitoa. Tilan hyödyntäminen onkin vahvuus, joka löytyy Rautilan Puusepiltä. Yritys tekee mittatilaustyönä kodin kaikki kaapistot sekä upeita keittiöitä. Vetimistä, laatikoista ja kaapeista löytyy uskomaton määrä valinnanvaraa ja eri mekanismeja, joten asiakas saa varmasti juuri haluamansa kokonaisuuden. Yhteistyökumppaneiden kautta asiakkaan keittiöön toimitetaan myös laadukkaita kodinkoneita ja lisävarusteita.

Timo ja Leena Heinonen seuraavat työssään trendejä tarkasti, ja vaikka valkoinen usein on ylivoimainen valinta, moni on ihastunut niin sanottuun kaksisävyiseen tyyliin. – Nykyinen muoti-ilmiö on valita keittiöön vaaleammat yläkaapit ja tummemman alaosan. Keittiön ilmettä voi myös helposti muunnella ilman suurempaa remonttia vaihtamalla kaapinovet, Leena kertoo. – Ihmiset suosivat keittiössään nykyään myös laatikoita alakaappien sijasta. Etenkin hidastavat ja äänettömät laatikot ovat haluttuja, Timo täydentää.

Heinoset kokevat olevansa luonnollinen valinta, jos haluaa paikallisen ja näppärän toimijan, joka helposti pääsee kohteeseen useammankin kerran tutustumaan tiloihin ja kuuntelemaan asiakkaan ideoita sekä toivomuksia. – Meidän kanssa asioidessa ei tarvitse kerralla tehdä isoa päätöstä ja tilata koko kokonaisuutta jostain kauempaa, Timo kertoo.  – On tärkeää, että asiakkaat saavat rauhassa pohtia kaikkia vaihtoehtoja ja tutustua tarjontaan. Silloin pääsemme parhaaseen lopputulokseen, Leena lisää.