lukkotaiturit

Paikallinen lukko­liike palvelee

Jukka Järvinen työskenteli yli 30 vuotta lukkoalalla ennen oman yrityksen perustamista. Vaikka Abloy-valtuuksia on haastava saada, Järvisen pitkä kokemus alalta sekä ammattimainen laatujärjestelmä antoi uudelle yritykselle räjähdysmäisen alun. Tuloksena oli paikallinen lukkoliike, joka edelleen näkyy voimakkaasti yritysmaailmassa. Asiakkaita löytyy kautta linjan ja mm. valtio, taloyhtiöt sekä uudisrakennukset luottavat yrityksen ammattitaitoiseen palveluun, aina suunnittelusta toteutukseen.

lukkotaiturit2Lukkotaiturit Oy:n toiminta koostuu suureksi osaksi yllättävistä tekijöistä, kuten avaimen katoamisesta ja rikkinäisistä lukoista.
– Asukasta ei voi jättää oven ulkopuolelle eikä esimerkiksi kaupan ovea voi jättää yöksi auki. Kuluttajat ovat tottuneet siihen, että lukkoliike palvelee nopeasti. Meillä on myös asentajien runsaan määrän myötä valmiudet reagoida tarpeisiin heti.
Myymälässä on kattava valikoima lukkopesiä, hälytyslaitteita ja valvontakameroita. Omakotitaloissa suositaan mekaanisen lukon ja hälytyslaitteen kombinaatiota kun taas elektroniset sovellutukset ovat vallanneet markkinaa taloyhtiöissä.
– Jos sähköinen avain hukkuu tai varastetaan, se voidaan deaktivoida, jolloin sillä ei edes pääse kerrostalon yleisiin tiloihin.

Lukkoliikkeen asiakasvirta on Järvisen mukaan ollut todella tyydyttävä, ja erinomainen henkilökunta on saanut paljon kehuja asiakkailta. Hyvä työhenki ja hyvämaineiset työntekijät ovat täysin omaa luokkaansa.
– Emme ikinä ole käännyttäneet ketään ovelta. Meillä on velvollisuus tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme, ja siinä olemme onnistuneet.