LVI-dahl_solid_house

Paikallisesti palveleva ja tehokas varastointi takaa tukkuliikkeen menestyksen

Tutustu yritykseen www.lvi-dahl.fi

Vaikka Dahl-konsernin juuret ovatkin ulkomailla, palvelee LVI-Dahl Oy suomalaisia asiakkaitaan vahvasti suomalaisena yrityksenä. LVI-tukkuliikkeellä on yhteensä 28 toimipistettä ympäri Suomen ja asiakaskuntaan kuuluu alan urakoitsijoita, rakennusliikkeitä, teollisuuden toimijoita, kuntia ja jälleenmyyjiä.

LVI-Dahl on Suomessa markkinoiden kärkeä alan tukkuliikkeiden keskuudessa. Menestys perustuu pitkälti tehokkaaseen varastointitoimintaan, jonka avulla taataan asiakkaille päivittäiset asennustarvikkeet joko itse noudettuna tai suoraan työmaalle toimitettuna jopa saman päivän aikana. – Emme pidä lainkaan keskusvarastoa, vaan olemme tuoneet suurimmille paikkakunnille kattavan kokoiset varastot, joista on heti saatavissa asiakkaan tarvitsemat asennustarvikkeet ja tuotteet, kertoo LVI-Dahlin Lounais-Suomen liiketoimintajohtaja Pasi Ylitalo. Turun toimipiste edustaa 5400 erilaisella tuotenimekkeellään keskikokoista varastoa. Koko Suomen alueella LVI-Dahlilla on varastoituna jopa yli 20 000 nimekettä ilmaruuveista aina 10 000 litran säilöihin asti.

Tänä keväänä LVI-Dahl Oy juhlii 20-vuotista taipalettaan. Merkkivuotena yrityksen väki haluaa osoittaa kiitollisuutensa heihin uskoneille asiakkaille, tavarantoimittajille ja muille yhteistyökumppaneille: – Heidän ansiostaan olemme pärjänneet ja kasvaneet vuodesta toiseen, Ylitalo kiittelee. Tulevaisuudessa tukkuliikkeen toiminnan on tarkoitus jatkua samaan tapaan kuin ennenkin, – palvelua, saatavuutta ja luotettavuutta hioen ja ylläpitäen.