palosammutin_ps_solid_house_300_CMYK

Palosammuttimet kuntoon!

Kun palosammutinta tarvitaan, on sen toimittava. Sammuttimen käyttöön olisi hyvä perehtyä etukäteen ja sen kunto tarkastaa säännöllisesti. – Kiinteistöissä sammutin tulee tarkastaa joka toinen vuosi ja veneissä vuosittain. Sammuttimen käyttöikä on noin 10 vuotta, kertoo perheyritys Palosammutin PS Oy:n toimitusjohtaja Marko Vuorio. Markkinoilta löytyy sammuttimia ja pikapaloposteja eri käyttötarkoituksiin ja kohteisiin. Sammuttimen hankinnassa ja huollossa ammattilaisen apu on kullanarvoista.

Palosammutin PS käy tarkastamassa sammuttimet ja pikapalopostit paikan päällä kohteessa, ilman minkäänlaisia käyntimaksuja. Yritys tekee tarkastuskäyntejä pääkaupunkiseutua myöten, niin yksityisten, taloyhtiöiden kuin yritystenkin luokse. Sammutinlaitteiden lisäksi ammattimies tarkastaa samalla poistumistiet ja tarvittaessa lisätään opastuskilpiä. Yrityksen laajasta asiakaskunnasta mainittakoon TYKS, Turun yliopisto ja Raision kaupunki.

Yrityksen osaava henkilökunta avustaa asiakasta löytämään monipuolisesta valikoimasta juuri hänen tarpeisiinsa sopivan sammuttimen ja neuvoo laitteen käytössä. Keväällä avattavassa verkkokaupassa yrityksen sammutinvalikoimaan tutustuminen on entistä vaivattomampaa. Vuorio kehottaa lukijoita panostamaan omaan turvallisuuteensa. – Turvallista loppuvuotta, ottakaa yhteyttä jos jotain tulee mieleen!