hifistudio_solidhouse_300_CMYK

Paremman äänentoiston puolesta

Hifi Studio Turku on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, jonka laajaan valikoimaan kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, televisiot ja videotykit, kaiuttimet, monihuonelaitteet, yritysten AV-järjestelmät, sekä suunnittelu- ja asennuspalvelut. – Hifistudio on Suomen suurin hifi-alan ketju, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Tarjoamme kattavasti yksityisille ja yrityksille kuva- ja ääniratkaisuista avaimet käteen kokonaisuuksina. Tuotemerkeistämme tunnetuimpia ovat Genelec, Bang & Olufsen ja Bose, yrittäjä Lauri Eskola kertoo.

Vaikka taloudellinen tilanne onkin haastava, kysyntää riittää ns. luksustason audio-tuotteille. – Ihmiset haluavat yhä enemmän kotiinsa laadukasta äänentoistoa ja monihuonejärjestelmiä. Ja kun puhutaan monihuonejärjestelmästä, saunakin on siinä tänä päivänä lähes poikkeuksetta mukana! Periaatteenamme onkin, että kaikki on mahdollista. Se on myös yrityksemme menestystekijä.

Eskolan mukaan paras lähtökohta on kotikäynti. – Teemme niitä mielellämme, sillä näin voimme suunnitella ja suositella asiakkaalle hänen kotiinsa ja tarpeisiinsa parhaiten sopivat tuotteet.

Useimmiten tilanne on se, että asiakas haluaa hifi-laitteiden johdot ja jopa kaiuttimet piiloon ja ohjauksen langattomasti iPadin tai puhelimen kautta. – Uudiskohteissa olisi hyvä, jos asiakas olisi yhteydessä meihin jo siinä vaiheessa kun hänellä on rakennuslupa ja pohjakuvat. Näin voimme suunnitella varaukset ja johdotukset helposti kodin eri tiloihin. Jälkikäteen niiden asentaminen on hieman haasteellista.

Turun Hifistudion palvelupalettiin kuuluvat myös kotiautomaatiopalvelut. – Kotiautomaatioon voidaan asentaa av-laitteiden lisäksi myös kodin termostaatit, lukot ja valvontakamerat, joiden ohjaus tapahtuu älypuhelimesta tai iPadista.