virtemetalli

Parempaa peltiä

Talon rakentamisessa kattomateriaalin valinta on erittäin tärkeää, ja katolta haetaan niin helppohoitoisuutta kuin pitkäikäisyyttä ja kestävää suojaa. Peltikatto vastaa juuri näihin vaatimuksiin.

Pelti on materiaalina niin kestävä ja vesitiivis, että katon korjaustöitä ei tarvitse ajatella pitkään aikaan. Maalipinta kestää käytännössä 30–40 vuotta ja siinä on 20 vuoden takuukin. Säännöllinen huolto on joka tapauksessa järkevää, sillä se voi lisätä katon elinkaarta kymmenillä vuosilla. Peltikatto pysyy onneksi suurimmaksi osaksi puhtaana pelkän sadeveden avulla, eikä materiaali kerää yhtä paljon sammalta kuin tiili ja huopa.

virtemetalli2Teollinen tekeminen takaisin Turkuun

Virte-Metalli Oy toimittaa peltikattoja ja -tuotteita peltisepänliikkeille, yksityisrakentajille ja rakennusliikkeille. Marraskuussa 50 vuotta täyttävän yrityksen liikeidea koostuu neljästä merkittävästä osasta: kattopeltien valmistuksesta, Oriman kattoturvatuotteiden myynnistä, sadevesijärjestelmien valmistuksesta ja erilaisten peltilaatujen, -värien, -mallien ja -kokojen valmistamisesta sekä toimittamisesta peltisepille. Jaakko Virtanen on perheyrityksen yrittäjä kolmannessa polvessa ja kokee kattopeltien teollisen valmistuksen aloittamisen olleen merkittävä askel niin yritykselle kuin Turulle.
– Tuotteemme on otettu erittäin hyvin vastaan ja varsinkin teollisen tuotannon palauttaminen Turkuun on ollut erittäin positiivinen asia.

Olemme panostaneet hyvään varastoon, jotta asiakkaamme saisivat tarvitsemansa..

Tuotekehitys on valttia

Jatkuva tuotekehitys on mahdollistanut peltien ja sadevesijärjestelmien paremman toimivuuden. Lukkosaumakatto on Virtasen mukaan muuttanut kattomarkkinoita valtavasti.
– Lukkosaumakatto on myös koneenrakennuksellisesti ollut merkittävä tuote meille. Olemme kehittäneet lukkosaumakaton valmistusprosessia merkittävästi ja myyneet innovaatiomme eteenpäin useimmille muille valmistajille Suomessa.
Virte-Metalli on Turun alueella luotettava ja paikallinen peltikattojen valmistaja sekä toimittaja. Poikkeuksellisen laaja valikoima sekä erittäin hyvä ja palvelukykyinen varasto mahdollistavat nopean palvelun.
– Mitä tulee toimitusaikatauluihin ja joustavuuteen pystymme sellaiseen, mihin muut eivät. Olemme panostaneet hyvään varastoon, jotta asiakkaamme saisivat tarvitsemansa tuotteet nopeasti sen sijaan, että he tilaisivat ne muualta Suomesta.