Parempaa sisäilmaa linjasaneerauksen yhteydessä

Kun kodin ilmanvaihto alkaa reistailla tai suihkun jälkeen koko asunto tuntuu täyttyvän höyrystä, on aika suunnata katse hormeihin. Hormisaneeraus lisää sekä asumismukavuutta että paloturvallisuutta. 

rvgroupAjan kuluessa ilmanvaihtohormit kokevat vauriota, eikä tilanteen kunnolliseen kartoittamiseen riitä enää pelkkä nuohous. Pääkaupunkiseudulla noin 80 % linjasaneerauksista yhdistetään nykyään myös hormisaneeraus, ja R.V. Group Oy:n Jani Väkeväinen toivoo samaa myös Turun seudulle. – Linjasaneerauksen yhteydessä paikat ovat auki muutenkin, joten hormien kunto on järkevintä kartoittaa juuri silloin. Kun kaksi urakkaa yhdistetään, säästetään myös kustannuksissa.

Saneeraus lähtee liikkeelle aina tilanteen kartoittamisella hormikameran avulla. Jos vaurioita havaitaan, on käytössä kolme eri vaihtoehtoa kohteesta riippuen: massaus, putkitus tai sukitus, joka soveltuu erityisesti kerrostalojen pitkiin linjoihin. Projektin kesto riippuu pitkälti kohteesta, mutta esimerkiksi kuusikerroksisessa kerrostalossa urakan pitäisi olla valmis noin kolmessa kuukaudessa. Pientaloissa samassa yhteydessä voidaan korjata myös piippu. Hormisaneerauksen jälkeen asunnon sisäilma paranee ja paloturvallisuus on jälleen kunnossa.

Kun kaksi urakkaa yhdistetään, säästetään myös kustannuksissa.

-Puutaloyhtiöissä ongelmia kohdataan piippujen rappeutumisessa, huonokuntoisissa hormeissa sekä korvausilman puutteessa. Meiltä löytyy ratkaisut myös näihin haasteisiin, Väkeväinen selvittää.

Ennen

Ennen

Jälkeen

Jälkeen

Kokonaisvaltaista palveluntarjontaa

Vuonna 2011 perustettu R.V. Group Oy on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi alansa johtavista toimijoista Varsinais-Suomen alueella. Menestyksen salaisuus on kokonaisvaltainen palvelu, sillä sama yritys pystyy hoitamaan linjasaneerauksen alusta loppuun aina asbestipurusta hormisaneerauksiin saakka. Tämän ansioista tilaaja saa heti tietoonsa urakan kokonaishinnan, eikä joudu maksamaan ylimääräistä. Yli 30 oman alansa ammattilaista työllistävässä yrityksessä on tehty huomattavia investointeja, jotta palveluntuottaminen on pystytty viemään kilpailijoita pidemmälle. Uskoa riittää myös tulevaisuuden suhteen: – Tilaajat hakevat yhä enemmän kokonaisratkaisuja, ja juuri tähän tarpeeseen me R.V. Groupilla vastaamme.