DSC00342

Perheyrityksessä arvostetaan työntekijöitä

Helsingin Katto ja Kaide Oy on vuonna 1988 perustettu peltikattojen ja metallirakentamisen asiantuntija. Kyseessä on täysin suomalainen perheyritys, joka työllistää sesongista riippuen 6–8 kotimaista alansa ammattilaista. Vaikka tällä hetkellä suuri osa yrityksen projekteista on kattojen korjaus- ja huoltotöitä, toimii se myös uudisrakennuspuolella. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Tattarisuolla, jossa myös yrityksen taitavat metallityöntekijät valmistavat mm. kaiteita ja ulko-ovia.

Yritys on pikkuhiljaa aloittanut tekemään sukupolvenvaihdosta, jonka on tarkoitus lopullisesti tapahtua parin vuoden päästä. Yrityksen perustaja Esa Eskelisen siirtyessä eläkkeelle toimitusjohtajaksi nousee puheenjohtajana tällä hetkellä toimiva Markus Eskelinen. Hän antaa suurta tunnustusta isälleen: – Menestyneeseen yritykseen vaaditaan toimitusjohtaja, jolla on näkemystä ja tinkimättömyyttä. Ja tietenkin hyvät ja luotettavat työntekijät, Markus Eskelinen kertoo.

Helsingin Katto ja Kaide Oy:n pääasiallisia asiakkaita ovat yritykset ja kaupungit, mutta joukkoon mahtuu jonkin verran myös yksityisiä. Yrityksen yhteistyökumppaneita ovat mm. Lukko-Tiimi, YIT ja Itä-Helsingin Lasi. Markus Eskelinen kehottaa ottamaan yhteyttä, jos katto- tai metalliosaajalle on tarvetta: – Annamme mielellämme tarjouksen!