turunhylly_ja_trukkitalo_solid_house

Perheyritys lähellä sinua

Kaiken kattavaa palvelua tarjoava paikallinen yritys on tänä päivänä arvostettava juttu. Kun tähän lisätään vielä laaja tuotevalikoima ja kotimaiset tuotteet, on paketti lähes täydellinen.

Keijo Prami salkkuineen lähti 1970-luvun alkupuolella myymään trukkeja Varsinais-Suomen alueelle. Vuosien saatossa toiminnan ympärille perustettiin firma, joka on pysynyt perheessä jo kolmen sukupolven ajan. Yrityksen toiminta on ajan mittaan laajentunut huomattavasti. Nyt Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy:n valikoima on Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen kattavin.

Trukkitoiminta on edelleen yrityksen vahva tukijalka, mutta tänä päivänä yrityksen suuria tuoteryhmiä on varastomaailman kalusteet ja säilytysratkaisut. Lisäksi yritykseltä löytyy laaja valikoima mm. kalusteita teollisuuden ja kaupan alan tarpeisiin, työympäristön tuotteita ja arkistopuolta unohtamatta.

Asiakaslähtöistä palvelua

Turun Hylly- ja Trukkitalossa on aina panostettu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palveluun. Yrityspuolelle suunnatun laajan tuotevalikoiman lisäksi yritys tarjoaa kaikki palvelut aina suunnittelusta asennukseen ja markkinoinnista koulutuksiin sekä rahoitukseen. Lopputuloksesta tulee sitä parempi, mitä aikaisemmin otetaan yhteyttä. Toteutus tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ideaalitilanteessa tilat rakennetaan vasta kalusteiden tai hyllyjen mukaan, mutta aina se ei ole mahdollista. Tuotteita löytyy vakiona eri koossa ja rauta taipuu myös valmiisiin kohteisiin. – Rauta on onneksi materiaali, joka muokkaantuu helposti. Tuotteet ovat siis räätälöitävissä, kertoo myyjä Tarmo Tuuppa.
Tuodakseen tuotteet lähemmäs asiakasta yritys pitää yllä myös verkkokauppaa. Tarkoituksena on rikkoa alan käsityksiä ja välttää vaikeaa ammattikieltä, niin että myös muut kuin ammattilaiset saisivat tuotteista enemmän irti. Tuotteisiin tutustuminen nettikaupan kautta on vaivatonta ja helppoa, ja yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta antaa tuotteista mielellään lisää tietoa. – Ammattikalusteet ovat hintavia ja siksi moni haluaakin henkilökohtaista varmistusta siitä että on hankkimassa oikeanlaista tuotetta ja tekee päätöksen vasta sen jälkeen, Tuuppa kertoo.

Kotimaisuus kunniaan

Tuupan mukaan tämänhetkinen kilpailutilanne suosii liiaksi ulkomaisia tuotteita. Vaikka suomalaiset terästuotteet ovat laadukkaita ja maksavat itsensä ajan myötä takaisin, moni tarttuu kaikkein halvimpaan tuotteeseen sen alkuperästä välittämättä. Tuuppa on iloinen, että japanilaisomistuksessa oleva Catepillar siirsi sähköisten vastapainotrukkien tuotannon Roclan Järvenpään tehtaille Hollannin tehtaan lopettaessa. – Tämän kaltaisia hyviä uutisia on mukava kuulla tänä päivänä.

Paikallisena yrityksenä Turun hylly- ja trukkitalo suosii suomalaista osaamista ja kotimaisia tuotteita. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta, ja kotimaiset tuotteet ovat laadun tae. Tuuppa kehottaakin kiinnittämään enemmän huomiota tuotteiden alkuperään. – Suosikaa suomalaista ja paikallisuutta!