sähköliike hannu rajala

Perinteikäs yritys katsoo aina tulevaan

Sähköliike Hannu Rajala Oy:ssä vietettiin viime vuonna yrityksen 60-vuotis syntymäpäiviä. Pitkäkestoisimmat asiakassuhteet ovat peräisin aivan yrityksen alkuajoilta.

Pitkän historian omaava Sähköliike Hannu Rajala Oy on tunnettu ympäristössään luotettavana ja osaavana alan asiantuntijana, joka kehittyy ja palvelee asiakkaittaan uusimpien mahdollisuuksien mukaan. Tänä päivänä palvelutarjonta kattaa niin perinteiset sähkötyöt ja tarvikemyynnin kuin sähkösuunnittelun, automatisoinnin ja teollisuuden kunnossapidon.

Jatkuvaa kouluttautumista

Kuudenkymmenen vuoden aikana sähköalan tekniikka on kehittynyt huimin harppauksin ja asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen vaatii yritykseltä jatkuvaa ajan hermolla pysymistä. Säännöllinen kouluttautuminen on tärkeää, kertoo Hannu Rajala.

Vapaaehtoisten koulutusten ohella työntekijöiden on säännöllisin väliajoin osallistuttava myös lukusille viranomaisten määräämille kursseille. Rajala liputtaa vahvasti kouluttautumisen puolesta, näkee hän viranomaismääräyksissä myös omat ongelmansa. – Usein pakollisissa koulutuksissa käydään läpi sellaisia asioita, jotka työntekijät jo osaavat. Se syö yrityksen resursseja ja heikentää mahdollisuuksia osallistua oikeasti hyödyllisille kursseille, hän pohtii.

Isän perustama sähköliike tuli Rajalalle tutuksi jo nuorena kesätyöntekijänä ja nyt hän johtaa yritystä toisessa polvessa muistellen kuluneita vuosia kiitollisena: – Meillä on hyvät työntekijät ja olemme saaneet työskennellä uskollisten asiakkaiden kanssa ja oppia paljon. Yrittämisessä auttavat myös kattavat tukijoukot.