turunmaanrakentajat

Perinteinen perheyritys pistää parastaan

Rakennusalan työt kannattaa tilata rehelliseltä toimijalta, joka hoitaa työnsä tehokkaasti ja tunnollisesti. Ammattilaiset osaavat vastata vaativiinkin tarpeisiin ja panostavat ensiluokkaiseen työnjälkeen. Janne Schmandt osaa maanrakennusalan ammattilaisena kokemuksensa puolesta palvella asiakkaitaan luotettavasti. Turun Maanrakentajat Oy on Schmandtin isän Pekka Schmandtin vuonna 1987 perustama yritys, joka toimittaa maanrakennusurakoita eri tarpeisiin.

Toiminta pohjautuu perinteiseen ja monipuoliseen maanrakennukseen, joka palvelee niin rakennusliikkeitä, öljy-yhtiöitä kuin kaupunkia ja kuntia. Yritys toimii neljällä toimialalla: kunnallistekniikka, ympäristötekniikka, pohjarakennus ja polttonesteen jakeluasemien rakentaminen. Huoltoasemat astuivat kuvaan 90-luvun alussa, kun Jet-huoltoasemaketju saapui Suomeen jatkuen 2000-luvulla, kun ABC-ketju alkoi voimakkaasti rakentamaan verkostoaan. Jakeluasemia onkin rakennettu yli 20 vuoden ajan eri puolilla Etelä-Suomea kaikille öljy-yhtiöille aliurakoitsijana ja pääurakoitsijana.

Turun Maanrakentajat on tärkeä infrastruktuurinkehittäjä ja rakentaja. Rakennusalaa pitkään piinanneesta heikosta suhdannetilanteesta huolimatta Schmandt näkee positiivisiakin merkkejä jopa Turussa.

– Täällä on isojakin hankkeita meneillään, kuten vihdoin tänä vuonna käynnistynyt Valtatie 8 Raisio – Nousiainen välin parantaminen sekä Telakkarannan rakentaminen, jotka vaikuttavat myönteisesti alaan. Lisäksi infran korjausvelan hoitoon on lähitulevaisuudessa tavalla tai toisella löydyttävä rahoitusta. Uskon siis alan tulevaisuuteen ja yrityksemme mahdollisuuksiin päästä kasvutavoitteisiimme.