Suomen Vuokrakone Oy on yritysten ja yksityisten rakentajien tarpeisiin keskittyvä yritys Pirkanmaalla.

Pienessä on voimaa!

Suomen Vuokrakone Oy on yritysten ja yksityisten rakentajien tarpeisiin keskittyvä yritys Pirkanmaalla. Valikoima koostuu pääasiassa rakennuskoneiden vuokrauksesta sekä korkealaatuisten voiteluaineiden myynnistä. Toimipiste sijaitsee aivan Tampereen tuntumassa Sääksjärvellä, mutta kaluston ynnä muun toimitus tapahtuu asiakkaan tarpeiden ja yhteisen sopimuksen mukaisesti pyydettyyn kohteeseen.

Tuorekin yritystoiminta voi käynnistyä kunhan halua ja uskallusta riittää!

Suomen Vuokrakone Oy on yrityksenä vielä suhteellisen uusi, mutta sen taustalta löytyy maanrakennuksen puolelta vankkaa osaamista. Yrityksen toimitusjohtaja Eetu Grönfors on tehnyt töitä noin kymmenen vuotta maanrakennuksen ja infra-rakentamisen puolella.

– Päätin perustaa yrityksen vuoden 2014 lopussa palvelemaan niin yritysten kuin yksityisten rakentajien tarpeita. Jonkin verran jo tiettyä asiakaskuntaa oli, joten aloitus oli näin ollen aavistuksen helpompaa, Grönfors kertoo.

Nuorekkaan ja eteenpäin menevän yrityksen periaatteena sekä päämääränä ovat luottamukselliset asiakassuhteet ja kestävä yhteistyö. Grönforsin mukaan infra- ja maanrakentamisen tausta helpotti uuden yrityksen asiakaskunnan keräämisessä, mutta myös kaluston kartoittamisessa.

– Oman työtaustan myötä oli helpompi lähteä kalustoa hankkiessa miettimään, että millaisista koneista vuokraustoiminta kannattaa aloittaa. Lisäksi kuuntelemme asiakkaita sekä heidän tarpeitaan. Tämän avulla pystymme lisäämään kalustoa sekä hankkimaan uutta kysynnän mukaan, Grönfors täsmentää.

Asiakkaiden tarpeet huomioon

Suomen Vuokrakone Oy:n palvelutarjontaan kuuluu rakennuskoneiden vuokraus sekä korkealaatuisten voiteluaineiden myyminen. Vaikka yritys on vasta nuori, on konekanta silti jo hyvä.

– Tällä hetkellä pystymme palvelemaan melko monipuolisesti kummankin asiakaskuntamme tarpeita. Lisäksi huomioimme koko ajan asiakkaiden tarpeet sekä kysynnän ja pyrimme sen mukaan laajentamaan omaa valikoimaamme niin voiteluaineiden kuin vuokrattavien rakennuskoneiden osalta, Grönfors sanoo.

Menestyksen takana tiimi

Grönfors korostaa myynnin merkitystä.

– Meillä myyjäkin on rakennusalanammattilainen, joten asiakkaiden tarpeiden kartoitus on helpompaa. Pystymme jo puhelinkeskustelun aikana miettimään asiakkaalle kannattavimman kokonaisuuden, niin taloudellisesti kuin työvaiheiden huomioimisen kannalta, jo tarjouspyyntövaiheessa, hän toteaa.

Työntekijöidemme panos, asiantuntemus sekä kiinnostus ovat erityisen tärkeitä. Haluan että työntekijämme ovat yhtä ylpeitä työstään kuin minä heidän työpanoksestaan, Grönfors lisää lopuksi.