deseco

Pieni pala luksusta pihalle

Tututstu yritykseen www.desecorakennus.fi

Rakennusalan ammattilainen Antti Melander oli pitkään toivonut uima-allasta, kunnes eräänä päivänä hän päätti rakentaa sellaisen itse. Ystävät ihailivat työnjälkeä, ja pyysivät Melanderia rakentamaan altaat heillekin. Yrittäjä huomasi heti tuotteen potentiaalin, ja täydensi rakennuspalveluitaan pienellä luksuksella.

Desecorakennuksen altaita löytyy joka kukkarolle kaakelialtaasta edulliseen pussialtaaseen, joka koostuu sepelipatjaperusteisesta ja lämpöeristetystä syvennyksestä, johon asetetaan sopivan kokoinen pussi. Omasta altaasta voi tehdä yksilöllisen erilaisilla lisävarusteilla, kuten vastavirtauintilaitteilla, ja valaistuksella voidaan luoda tunnelmaa useasta eri vaihtoehdosta, varsinkin vaihtuvat värisävyt ovat tällä hetkellä kysyttyjä. Desecon monipuolisten rakennuspalveluiden avulla voidaan myös rakentaa houkutteleva kokonaisuus esimerkiksi liittämällä terassin uima-altaaseen.

Uudiskohdetta suunnittelevan ja rakentavan kannattaa huomioida varaus altaalle jo talon rakennusvaiheessa, vaikka ei sitä heti toteuttaisikaan. Näin säästetään aikaa sekä rahaa, kun jo valmista kuistia ja pihaa ei tarvitse ruveta jälkikäteen mylläämään.

Desecorakennuksen hyvin rakennetut altaat sisältävät oikein mitoitetut puhdistusjärjestelmät, mikä tekee altaan puhtaanapidosta äärimmäisen helppoa. – Ihmiset luulevat puhtaanapidon olevan työlästä, mutta olemme varmistaneet sen huolettomuuden. Nyt suunnittelemme jo ensi kesän projekteja, joten kannattaa pian olla yhteydessä, jos toivoo allasta kuumia kesäpäiviä, ja miksi ei talviuintia varten.