tasarakennus

Piha kuntoon

Viihtyisä ja kaunis piha tekee kiinteistöstä näyttävämmän ja nostaa samalla sen arvoa. Tasarakennus Oy tarjoaa maa- ja viherrakentamistasuunnittelusta toteutukseen jättäen jälkeensä upean ja viimeistellyn lopputuloksen.

Uusilehdon perhe hemmottelee asiakkaitaan maa-ja viherrakentamistöillä pohjasta pintaan saakka. Tarjoamalla kokonaisvaltaisen työn alusta loppuun yhden urakoitsijan kautta, asiakkaiden ei tarvitse murehtia rakentamiseen liittyvistä eri työvaiheista ja niiden erikoisosaajista. Perinteiset maanrakennustyöt, kuten salaojien sekä hulevesiputkien rakentaminen ja saneeraus, pitävät yrityksen kiireisenä erityisesti 1970-luvulla rakennettujen kivi-ja rivitalojen alueilla. Erinomaiset yhteistyökumppanit rakennusalan eri osa-alueilta mahdollistavat entistä kattavammat työt. Urakointia täydentävät suunnittelupalvelut sekä putkistokuvaukset putkien kunnon varmistamiseksi. Yrityksen toisen toimintahaaran muodostavat paketti- ja kuorma-autovuokrauspalvelut.

tasarakennus2Tasarakennus Oy on jo yli 30 vuotta palvellut kuntia ja kaupunkeja, valtion laitoksia, rakennusliikkeitä, sekä asunto-osakeyhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Se on mm. tehnyt Forum Marinumin Venekatoksen rantamaiseman perustustöineen ja kivetyksineen, sekä hoitanut Teboil Kivihovin viherrakentamisen Suomusjärvellä. Monipuolinen toiminta ja kokeneet työntekijät helpottavat monimuotoisten toimeksiantojen vastaanottamisen. Toimitusjohtaja Tauno Uusilehto kertookin pitkän kokemuksen mahdollistavan niin pienien kuin isojen piha-alueiden rakentamisen joustavalla ja edullisella palvelulla.
– Hinta-laatusuhteeltamme olemme kilpailukykyisiä. Teemme sen, minkä lupaamme ja kustannustehokkaasti.

Toimistoinsinööri Antti Uusilehto on nuoresta asti ollut aktiivinen osa perheyritystä. Kesätyöt vaihtuivat täysipäiväisiin vastuutehtäviin, jotka varmistavat työmaiden edistymisen suunnitellulla tavalla.
– Työnkuvaukseni on hyvinkin monipuolinen. Huolehdin työmaiden työnjohtotehtävistä ja valvonnasta, järjestän tavarankuljetukset kohteisiin ja toimin itsekin työmiehenä tarvittaessa.
Monipuolisuus näkyy siis paitsi palveluissa myös henkilökunnassa. Uusilehto on erityisen ylpeä yrityksen työntekijöistä, joiden jatkuva panostus on johtanut pitkäaikaisiin työsuhteisiin.
– Luotamme työntekijöihimme täysin, he ovat äärimmäisen ammattitaitoisia moniosaajia.