JohannaSinkkonen_Move_Bitch_NinjaOmppuNala_191x145_2014_inkandcharcoalonpaper_300_CMYK

Pinnalla koiraperheen kodissa

Maali peittää lattian kulumat

Tiesitkö, että puulattian naarmut ja kulumat voi myös maalata piiloon? Tikkurilan vesiohenteinen Betolux Akva on polyuretaani-akrylaattimaali, joka soveltuu betoni- ja puulattioiden sekä portaiden maalaukseen sisätiloissa. Maalipinta kuivuu nopeasti eikä kellastu käytössä.

 

Suojataan sohvat ja matot

Tekstiilien puhdistamiseen kannattaa käyttää tehokkaita, mutta lemmikkiystävällisiä puhdistusaineita. Musti ja Mirrin Simple Solution -tehopuhdistaja irrottaa lian sekä hajottaa bakteerit ja tahrat hyvillä entsyymeillä. Siksi se tehoaa myös pinttyneisiin likaläiskiin ja hajuihin. Myrkytön puhdistaja sopii myös pentukotiin.

 

Sieppaa kurat jo ovella!

Musti ja Mirrin Dog Gone Smart -maton mikrokuitunukka imaisee tahmatassun kurat käpälistä vain muutamalla askeleella. Matto on konepestävä.

 

Sinillä jynssäät pinttyneetkin tahrat

Sinin Jynssäri on uutuus, jolla irrotat pinttyneimmätkin tahrat kodin pinnoista. Pienen kokonsa ansiosta sillä saa helposti putsattua myös hankalat nurkat ja sohvanjalkojen juuret.

 

Muovimatto kestää hyvin kosteutta

Askon DINA-muovimatto on helppohoitoinen vaihtoehto perinteiselle puuvillamatolle. Kauniissa raitakuosissa on kolme sävyä: musta, turkoosi ja keltainen. Koot 80 x 200 cm ja 140 x 200 cm.

 

Kirjava lattia ei säikädä roiskeita

Kirjava ja nyt niin trendikäs marokkotyylinen lattia on suopea arjen roiskeille. Värisilmän Neocim Classic -laattamalliston laatoista voi loihtia näyttäviä yhdistelmiä. Tarkettin Lukkopontillinen Starfloor Click -vinyylilattia on niin retro ja käytössä kestävä!. Se on myös helppo asentaa itse. Puu- ja kivikuosien lisäksi mallistossa on myös ihanan kirjavan kotoisia kuosivaihtoehtoja.

 

Koko sohvan voi pestä

Kotimaisissa HT-Collectionin sohvissa on kokonaan irrotettavat ja pestävät päälliset. Kuvassa malliston uutuus COMO.

 

Tyylikäs hihnanroikotin

HAY:n nahkaisessa seinäkoukussa koiranhihna roikkuu tyylillä. Saatavana useita eri sävyjä, joista seinälle voi rakentaa hauskan kokonaisuuden. Jälleenmyynti mm. Stockmann. Toinen hyvä vaihtoehto on HAY:n puinen seinärengas. Tiedustelut: www.finnishdesignshop.com

 

Koiranpeti tinkimättömälle tyyliniekalle

Koiranpeti voi olla muutakin kuin patja. Nerokon koiranpeti huokuu ajatonta tyylikkyyttä ja laatua. Kotimaisen Nerokon tuoteperheen tuotteet on suunniteltu parhaiden ystäviemme käyttöön kodin sisustusta unohtamatta. Tiedustelut: www.neroko.com

 

Ihanat hahmot seinällä

Johanna Sinkkosen maalaukset eivät jätä ketään kylmäksi. Sympaattiset koirahahmot saavat hyvälle tuulelle ja sopivat kaikenlaisiin koteihin. Tiedustelut: www.johannasinkkonen.com