Rauman-Sähköpalvelu-Oy_solid_house

Pitkä historia ja edessä loistava tulevaisuus

Vuonna 1976 perustettu sähkö- ja telealan perheyritys, Rauman Sähköpalvelu Oy, on löytänyt tiensä energiayhtiöiden suosioon ja miljoonaprojektien pariin. Nykyisin Vertek Oy:n omistama yritys tarjoaa sisäasennuspuolen asennuspalveluja, sähkö- ja paloilmoitinjärjestelmien kunnossapito- ja huoltopalveluja, ja käytönjohtopalveluja. Vertek toimii paikallisten energiayhtiöiden, Vakka-Suomen Voiman ja Rauman Energian, alaisena sähköverkkojen rakentajana sekä huoltajana. Yhdessä Vertekin kanssa Rauman Sähköpalvelu voi toimittaa kattavia sähköalan palvelupaketteja.

Toimeksiannot vaihtelevat pienistä huoltotöistä useamman miljoonan projekteihin. Töitä tehdään teollisuudessa sekä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Olkiluodon laitosalue on perinteisesti työllistänyt yritystä paljon ja toiminta on sitä myötä kehittynyt. OL3-laitosyksikkö on kiivastuttanut sähkötöiden tarvetta entisestään viime vuosien aikana. Toimitusjohtaja Harri Kaunisto ja työnjohtaja Kari Villanen kertovat myös Rauman telakan olevan lähitulevaisuuden suuri työllistäjä, jonka uudet tuulet tulevat vaikuttamaan positiivisesti paikallisiin yrityksiin.

Rauman Sähköpalvelun alkuperäiset perustajat ovat jo siirtyneet eläkkeelle, mutta yritys jatkaa tulevaisuudessa vahvasti uusien projektien ja haasteiden parissa. Kauniston mukaan yrityksen pitkä historia osoittaa, että työt on hoidettu erinomaisella tavalla. – Olemme aina olleet luotettava kumppani asiakkaillemme tarjoamalla laadukasta ja korkeatasoista palvelua sovitussa aikataulussa. Se on aina ollut pyrkimyksemme ja siitä olemme saaneet arvostusta.