Teollisuuseristys Sorri on erikoistunut rakennuspuolen LVI-eristyksiin.

Pitkäjänteisellä työllä tuloksiin

www.lvieristyssorri.fi

 

Teollisuuseristys Sorri Oy on vuosien saatossa kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 15 henkeä työllistäväksi LVI-eristysten ammattitaloksi. Menestyksen taustalla piilee pitkäjänteisyys ja kova työ.

Raisiolaisen yrityksen juuret juontavat vuoteen 2002, jolloin Jukka Sorri aloitti Turun telakalla toiminimen turvin. Kasvunäkymien ollessa suotuisat Sorri näki mahdollisuuden yritystoiminnan laajentamiselle. Näin syntyi Teollisuuseristys Sorri, joka telakkatilausten hiljennyttyä erikoistui rakennuspuolen LVI-eristyksiin. Tänä päivänä yritys työllistää toimitusjohtajan lisäksi 15 työntekijää, Sorrin veli ja vaimo mukaan lukien – ilmassa on leppoisaa yhdessä tekemisen ja perheyrityksen tunnelmaa. – Yrityksen nimestä huolimatta painopisteemme on rakennuspuolen putki- ja ilmanvaihtoeristykset, joita teemme koko Varsinais-Suomen alueella, Sorri kertoo. Telakkatoiminnan virkistyttyä Sorri perusti vuoden 2016 helmikuussa Länsi-Suomen Eristyspalvelu Oy:n, joka työllistää tällä hetkellä 7 kokoaikaista eristäjää.

Taitaville tekijöille riittää kysyntää

Matkan varrelle on mahtunut monia haasteita. Määräykset ja materiaalit muuttuvat, minkä myötä myös tietotaitovaatimukset ovat lisääntyneet. Haasteellisinta onkin Sorrin mukaan ammattitaitoisen henkilöstön löytäminen. Tarvetta alan osaajille selvästi on: rakennusala heräilee horroksesta, mistä kielii Teollisuuseristys Sorrin työntekijämäärän tuplaantuminen viime vuoden aikana. – Kasvu jatkuu, ja ammattilaisille piisaa töitä myös tulevaisuudessa. Erityisesti taitavista eristyspeltisepistä on huutava pula, Sorri toteaa.

Nopeasti täyttyvä tilauskalenteri on paras merkki asiakastyytyväisyydestä. Vahva ammattitaito, aikataulujen säntillinen noudattaminen ja moitteeton kädenjälki takaavat työn ja kasvun jatkuvuuden. Siitä kertovat myös erinomaiset referenssit, joiden joukosta löytyy niin pieniä kohteita kuin yli vuoden mittaisia suururakoitakin.