Polyureapinnoitteella kestävämpi katto

Maskun Kattopinnoite Oy tarjoaa kattosaneerauksiin laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja aina maalauksesta suoja-ainekäsittelyiden kautta pinnoituksiin. Liikevaihto on ollut kasvussa jo useita vuosia, ja myös tulevaisuus näyttää valoisalta. Tähän osa syynä Maskun Kattopinnoite Oy:n alla toimiva Suomen Pinnoitetyö, joka tarjoaa polyurepinnoittamista. Tämän avulla päästään entistäkin parempiin ja kestävimpiin lopputuloksiin.

rp_maskun2_sh-279x300.jpg

ennen

maskunkattopinnoite3

jälkeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polyureaa valmistaa alansa edelläkävijänä hollantilainen Prokol ja sen käyttökohteita ovat ennen kaikkea huopakatot. Pinnoitteen avulla katosta saadaan täysin saumaton ja siten vesitiivis ja kestävä. Polyureakäsittely on myös nopeampi tehdä ja laajemmissa kohteissa edullisempikin vaihtoehto kuin huopa. Myöhempi hävitys polttamalla ei myöskään ole ongelma, sillä pääosin muovista koostuva polyurea ei lukeudu ongelmajätteisiin. Polyurea on paloturvallinen ja täyttää kaikki Suomen lainsäädännön kriteerit. Kattojen lisäksi polyurealla on lukuisia muitakin käyttökohteita, esimerkkinä mainittakoon uima-altaiden pohjat, joihin se vesitiiviytensä vuoksi soveltuu erinomaisesti.

Suomen Pinnoitetyö on ollut ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön polyureapinnoitteita Suomessa ja yrityksessä uskotaan vahvasti myös tuotteen menestykseen tulevaisuudessa. Esimerkiksi naapurimaa Ruotsissa sillä on jo vahva markkinasija. Yrittäjä Janne Lievejärvi toivookin, että asiakkaat tutustuisivat huolella polyurean tarjoamiin mahdollisuuksiin, sillä tuotteen potentiaali on kiistaton ja käyttöala uskomattoman laaja.