Porin_keittiökeskus_solid_House_300_CMYK

Porin keittiökeskus palvelee kaikkein pienimmissäkin tarpeissa

Olipa tarpeesi yksi vedin tai koko keittiö, saat sen nopeasti ja joustavasti Porin keittiökeskuksesta.

Porin Keittiökeskus (Suomen Europeus Oy) on 90-luvun alussa perustettu keittiökalusteita ja kiinteitä kodin säilytyskalusteita valmistava yritys. ”Valmistamme kalustekokonaisuuksia kotitalouksien ja yritysten moninaisiin käyttötarkoituksiin: keittiöihin, makuuhuoneisiin, eteisiin, kylpyhuoneisiin, edustustiloihin ja liiketiloihin”, toimitusjohtaja Jussi Kuusisto kertoo.

Myös mittatilaustöitä

Asiakkaat saavat Porin keittiökeskuksesta käytännössä kaikki kodin kiintokalusteet standardi- tai erikoismitoin. ”Meiltä saa myös puuseppäpalveluita erikoistöihin jos esimerkiksi yritys tarvitsee tiloihinsa mittojen mukaan valmistetun palvelutiskin. Kodissa haastavin tila on usein ahdas wc, johon on haasteellista mahduttaa kiintokalusteita. Me voimme suunnitella kiintokalusteet ja valmistaa ne mittojen mukaan juuri kyseiseen tilaan”, markkinoinnista vastaava Matias Kuusisto painottaa.

Valttina nopeus

Porin Keittiökeskuksen valikoima on todella laaja ja toimitukset nopeita. ”Meiltä saa kaikki osat nopeasti, tarvittaessa vaikka saman päivän aikana. Ja meiltä voi tulla hakemaan vaikka yhden oven, hyllyn, tasonpätkän tai vaikka yksittäisen vetimen”, Jussi toteaa.

Kuva kertoo enemmän

Toisaalta kun suunnitellaan isompia kokonaisuuksia, kuten keittiöitä, suunnitelmat tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ensin kolmiulotteisiksi kuviksi. ”Kolmiulotteinen mallikuva auttaa keittiön hahmottamisessa ja asiakas näkee miltä valmiiksi rakennettu keittiö tulee näyttämään”, Matias lisää.