Kun etsit rehtiä ja osaavaa rakennus- ja perustustöiden ammattilaista Turun seudulla, Pöytyän Tehorakennus Oy on varma valinta

Pöytyän Tehorakennus taitaa rakentamisen ja betonityöt

TEHORAKENNUS_160www.poytyantehorakennus.fi

 

Kun etsit rehtiä ja osaavaa rakennus- ja perustustöiden ammattilaista Turun seudulla, Pöytyän Tehorakennus Oy on varma valinta.

Pöytyän Tehorakennus Oy on nimensä mukaisesti tehokas sekä luotettava rakennusliike.

– Hallitsemme kattavasti erilaiset rakennustyöt, mutta lempipuuhaamme ja erikoisalaamme ovat rakennusten perustustyöt, erilaiset valut ja muut betonimuottityöt sekä puurunkotyöt. Olemme kuitenkin rakennusalan moniosaajia ja tämä on vain pieni viipale osaamisestamme. Tekemiemme töiden repertuaari vaihtelee pienistä saneeraustöistä aina Skanssin kauppakeskukseen saakka, yhtiön omistaja Jari Suutari kertoo.

Kokonaisrakentamista ja betonialan osaamista

Suutarin mukaan Tehorakennus tekee käytännössä kaiken perustuksista katon harjaan saakka.

– Betonirakentaminen on myös meidän vahvuutemme ja hyvin lähellä sydäntä. Betonipuolella teemme niin anturoita, pystyseiniä, väestönsuojia ja kaikkein vaativimmatkin betonityöt, Suutari täsmentää.

Pöytyän Tehorakennuksen käsistä onkin vuosien varrella valmistunut mittava määrä kerrostalokohteiden perustuksia ja lähes sata väestönsuojaa.

– Yksi tunnetuimmista kohteistamme on kauppakeskus Skanssi, jonne teimme ympärillä olevia betonirakenteita, kuten ajotunnelien seiniä, anturoita ja kaarevia betonipintoja sisääntuloaukkoihin sekä kauppakeskuksen pihakansialueen väestönsuojat.

Konkari opettaa

Suutari on itse konkari alalla, sillä hän on työskennellyt rakennusalalla mopoikäisestä saakka.

– Vuonna 1983 aloitin Hartelan työmaalla yleismiehenä ja yritykseni perustin vuonna 1996. Olen vuosien varrella ottanut mielelläni innokkaita nuoria oppiin ja olemme saaneet alan oppilaitoksilta jopa työssäoppimisdiplomin, mikä oli mukava huomionosoitus!