Turun Maisemointi Oy:n tiloissa ei ole koneellista tuotantoa, vaan multaa kompostoidaan luonnollisin menetelmin pihamaalla.

Puhdasta laatumultaa

Mikäli kevään ja kesän pihatyöt vaativat laadukasta ja puhdasta yleismultaa, löytyy Turun Maisemointi Oy:ltä juuri siihen sopiva tuote. Yrityksen Turussa sijaitsevissa tiloissa ei ole koneellista tuotantoa, vaan multaa kompostoidaan luonnollisin menetelmin pihamaalla. Turun Maisemointi Oy:n valmistama yleismulta on seos peltomultaa, tummaa kasvuturvetta, hiekkaa, kompostilannoitetta ja kalkkia.

− Mullassamme on ainoastaan puhtaita aineksia eikä lainkaan rikkaruohon siemeniä, kertoo toimitusjohtaja Marko Salmi tuotteestaan ja jatkaa:

− Isoihin kohteisiin, kuten golf-kentille, voimme tehdä spesiaaliseoksen, muuten tuotteemme on standardi. Yrityksen multatuotanto on Elviran tarkasti valvoma, ja multa on tuotteistettu nimelle Turun Kompostimulta.

Lounais-Suomen alueella toimivan Turun Maisemointi Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi muut kasvualustat ja katteet. Viime kesänä Raisioon avattiin toinen toimipaikka Turun Pihamulta Oy:n nimellä. Molemmat toimipisteet myyvät kasvualustatuotteita irtotavarana, minkä lisäksi yritys toimittaa tuotteitaan paikan päälle kohteeseen.