Suomen_elteam_solid_house

Puhdasverinen sähköalan yritys

Automatiikka on kiistatta nykyaikaa, ja sitä pyritään yhä enemmän käyttämään sen tuoman energiasäästön sekä helppouden vuoksi. Suomen Elteam Oy uskoo automatiikan tarjoamiin rajattomiin mahdollisuuksiin, ja seuraa jatkuvasti kehittyvää sähköalaa toteuttaen kaikki urakkansa viimeisimmillä tiedoilla.

Vuonna 1997 perustettu Suomen Elteam Oy työllistää 8-10 henkilöä ja lisäksi aliurakoitsijoita tarpeen mukaan. Alkuun yritys teki myös laivasähkötöitä telakoilla, nykyään yritys keskittyy pääasiassa rakennusten sähköasennuksiin ja sähkösuunnitteluun.

Referenssiluettelo on vaikuttava, mukaan mahtuvat mm. Audi-talon, Scandic hotellin, Omenahotellin ja Tallink Galaxy II autokannen sähkötyöt. Tälläkin hetkellä yritystä työllistää kolme linjasaneerauskohdetta, pari toimisto-hallirakennusta, rivitalot ja remonttikohteet. – Tilaajien suosioon pääsee, kun asiakasta palvelee hyvin, pysyy aikataulussa ja panostaa hyvään hinta-laatusuhteeseen. Olemme saaneet erittäin hyviä kumppaneita rakennusalalta, mikä työllistää meitä paljon, yrittäjä Vesa Rinnemäki kertoo.

Suomen Elteam Oy on panostanut erityisen paljon sähkösuunnitteluun ja sitä varten on perustettu oma aputoiminimi, Satakunnan Sähkösuunnittelu. Tarkoituksena on tuoda tuoretta näkökulmaa ja moderneja tapoja suunnittelutyöhön. – Meillä on intoa, tietoa sekä taitoa, ja haluamme suunnittelutyössä käyttää nykyajan ratkaisuja, kuten 3D-mallinnoksia. Lisäksi meillä on sähköteknisen kuntotutkijan pätevyys, joten pystymme tarjoamaan erittäin kattavan kokonaispaketin.

Yrityksen erikoisuuksiin kuuluu DALI-valaistuksenohjausjärjestelmä, jota käytetään pääasiassa liike- ja julkisissa tiloissa. Dalin avulla valaistuksenohjauksella mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. – Olemme ainoa sähköliike Satakunnassa, joka toteuttaa DALI-järjestelmiä.