turunkenttarakentajat

Purkutöitä kokemuksella

Turun Kenttärakentajat Oy:n ja Juha Sammalmaan alaa ovat kaikenlaiset purkutyöt aivan pienistä projekteista aina kokonaisten kerrostalojen purkamiseen. Lisäksi yritys tekee myös maanrakennusta, vaikka suurin osa työvoimasta onkin purkukohteiden käytettävissä.
Sammalmaan yrityksen vastuualue löytyy aivan rakennusprojektin alkupäässä. Noin 40 miehen voimalla hoidetaan kaikenkokoiset purkutyöt ennen kohteen luovuttamista eteenpäin muille rakennusurakoitsijoille. Myös purkutyö on taitolaji, joka vaatii omanlaistaan osaamista sekä tiettyjä työkaluja, joista vaativimpien käyttö edellyttää harjaantumista. Ammattilaisten työpanokseen on siis syytä luottaa, jotta aikataulut pitäisivät jo heti ketjun alusta alkaen.

turunkenttarakentajat2Rakennusalan kilpailussa ratkaisevaksi tekijäksi nousee usein raha, mutta Sammalmaa muistuttaa, että halvin hinta ei välttämättä aina takaa parasta laatua. Oman yrityksen vahvuuksia ovatkin ennen kaikkea sovituissa aikatauluissa pysyminen, vaikka se saattaakin vaatia joskus tarkkaa organisointia ja joustavuutta työntekijöiltä. Myös vuosien varrella hankittu kokemus on etu. Työtä Turun Kenttärakentajat Oy:ssä on tehty samalla porukalla jo pitkään ja hyvässä hengessä.

Sammalmaan mukaan Turun alueella töitä kyllä riittää, sillä korjausrakentaminen on ollut käynnissä jo tovin. Saneeraaminen tuskin loppuu koskaan, ja Turun Kenttärakentajat aikoo olla vahvasti mukana toiminnassa myös tulevina vuosina.