Turus_siivoustarvike_solid_house_300_CMYK

Putipuhdasta oikeilla tuotteilla

Siivousalalla asiakkaat ovat erityisen vaativia, ja selvitäkseen kovasta kilpailusta palveluntuottajan on aina toimitettava parasta laatua. Mahdollisuudet siihen luo Turun Siivoustarvike, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja erilaisiin siivoustarpeisiin. Yritys on tehnyt pesuaine- ja siivoustarvikkeiden tukkumyyntiä vuodesta 1973, mutta pyörittää myös vähittäiskauppaa toimiston tiloissa sekä pienimuotoista siivouspalvelua muun toiminnan rinnalla.

Yrittäjä Petteri Juvakka on jatkanut perheyritystä ja tullut taloon vuonna 1999. Hän palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä, teollisuutta sekä uskollisia yksityisasiakkaita, jotka ovat tottuneet käymään toimiston myymälässä vuosikaudet. – Pidämme aina hyllyt täynnä tuotteita, ja koska pesuaineita on turha säilyttää muutenkin pienissä tiloissa, toimimme asiakkaan siivousvarastona josta voi aina hakea tarvittavansa.

Turun Siivoustarvike edustaa vahvasti kotimaisia tuotteita, kuten MetsäTissuen paperia, Plastorollin jätesäkkejä, Kiiltoa ja montaa muuta. Näiden hyvien yhteistyökumppaneiden ansiosta yritys voi tarjota kaikki tarvittavat tuotteet saman katon alla, ja näin saavuttaa erittäin laajan asiakaskunnan. Se on osasyy liiketoiminnan menestykseen, mutta ennen kaikkea vahva osaaminen ja materiaalituntemus täydentävät hyvää asiakaspalvelua. – Meiltä voi aina kysyä neuvoa, sillä tiedämme, mikä aine sopii mihinkin materiaaliin. Parempi kysyä kuin katua.