Porinputkirakentajat_solid_house

Putkitalossa porilaista palvelua

Porin Putkitalossa yhdistyvät Porin Putkirakentajien ja Vehmasputken palvelut sekä osaaminen; asiakkaat saavat tietoa kaikkiin putkialan, jäähdytystekniikan (lämpöpumput) ja erilaisten energiaratkaisujen tarpeisiin, aina tarvikkeista urakointiin. Kun asiakas astuu ovesta sisään, hänelle järjestetään ammattimaista palvelua, oli kyseessä LVI-suunnittelu, asennus tai materiaali.

Porin Putkirakentajat Oy on tunnettu LVI-toimittaja, jonka historia kantaa vuoteen 1943. Siirtyessään Porin Putkitalo -kiinteistöön yrityksen oli tarkoitus keskittyä mahdollisimman laajaan materiaalikauppaan, joka palvelisi niin pienkuluttajan varaosatarpeita kuin suurteollisuuden hankintakokonaisuuksia. Putkitalon idea on kuitenkin tarjota mahdollisimman laajaa LVI-osaamista, ja niin Vehmasputki Oy siirtyi 2006 samaan kiinteistöön.

Vehmasputki on putkiasennuksen ja -urakoinnin ammattiliike, joka on ollut mukana monessa merkittävässä projektissa, viimeisimpänä Kauppakeskus Puuvillan rakennustöissä. Yritys on jatkuvasti kasvattanut osaamistaan ja laajentanut palvelurepertuaaria putkiasennuksista jäähdytystekniikkaan sekä rakennusautomaatioon. Toimitusjohtaja Esa Malmin mukaan yrityksessä on haluttu olla mukana monipuolisessa energiamaailmassa ja kehittyä sen mukana.

Porinputkirakentajat_solid_house.Suosii suomalaista

Porin Putkitalossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua eri materiaaleihin ja löytää sopivat sekä hintatasoltaan järkevät LVI-ratkaisut helposti ja nopeasti. Porin Putkirakentajien toimitusjohtaja Kari Sillanpää kertoo, että materiaalikaupan perustana on ensisijaisesti tarjota kotimaisten valmistajien tuotteita. – Materiaalivalmistajien valinnassa olemme nimenomaan suosineet kotimaisia toimittajia. Jos Porin lähialueelta löytyy valmistajia, tuemme ilman muuta alueen toimittajia mahdollisuuksien mukaan.

Vanha ja uusi tekniikka rinnakkain

Suuri palveluvalikoima tuo myös mukanaan moninaisen asiakaspohjan, miten Sillanpää ja Malm onnistuvat palvelemaan kaikkia yhtälailla? – Asiakkaita on laidasta laitaan, on tuttuun ja turvalliseen luottavat ihmiset sekä hyvinkin tyylitietoisia ihmisiä, jotka haluavat uusinta uutta. Se toki lisää painetta meihin ja työntekijöihin, meidän on tunnettava vanhemmat laitteet ja mahdollisuudet löytää niille korvaavat tuotteet, mikäli valmistus on lopetettu. Samalla olemme valppaana markkinoiden uutuuksien kanssa ja perehdymme niihin mahdollisimman pian, Malm kertoo. Sillanpää täydentää, että mittava ja asiantunteva henkilöstö on kantava osa hyvää asiakaspalvelua, josta Putkitalo on tunnettu. – Kannattaa kokeilla ja tulla käymään. Ovemme ovat auki arkisin klo 7.00 – 17.00.