Rajoja rikkova tilitoimisto

Tilitoimisto Talouspäälliköt on erilainen tilitoimisto, jonka toiminta ulottuu pidemmälle kuin perinteinen taloushallinto. Oletko perustamassa yritystä tai haluatko siirtää oman yrityksesi osa-alueita asiantuntijan osaaviin käsiin? Tilitoimisto Talouspäälliköiden ammattilaiset auttavat ja neuvovat, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen; liiketoimintaan.

Pasi Mäkinen on innovatiivinen yrittäjä, joka on valmis menemään askeleen pidemmälle. Vaikuttava tausta innovaatio- ja rahoitusmaailmasta on antanut hänelle työkalut auttaa asiakkaitaan yli perinteisten taloushallintopalveluiden rajojen. – Pyrimme tarjoamaan laajempaa ja konsultoivaa palvelua tuomalla asiantuntijapalveluita taloushallinnon rinnalle. Me huolehdimme osa-alueista, joihin ei ole riittävästi osaamista yrityksen sisällä tai joihin asiakkaalla ei yksinkertaisesti riitä aika.

Tilitoimisto Talouspäälliköiden toiminnan perustana toimii kaksi palvelupakettia: Pikku Päällikkö ja Iso Päällikkö. Kun asiakas kaipaa perinteistä taloushallintoa tai haluaa siirtää tietyt taloushallinnon osa-alueet asiantuntijalle, Pikku Päällikkö on erinomainen valinta. Iso Päällikön palveluun kuuluu laajempi ongelmien ratkaisu, liiketoiminnan tukeminen ja taloudellisen tiedon tuottaminen päätösten tueksi. Asiakas saa tilitoimiston kautta oman talouspäällikön, joka konsultoi ja hallinnoi eri vaiheissa. – Haluamme hallita asiakokonaisuudet asiakkaan luona, olla läsnä arjessa ja auttaa parhaamme mukaan, Mäkinen kertoo.

Vahvalla osaamisella lisäpotkua liiketoimintaan

Toteuttaakseen konseptinsa Mäkinen on panostanut osaavaan henkilöstöön. Kovatasoisilla ammattilaisilla on vahva ja laaja osaaminen erilaisista yritysjärjestelmistä. Sen takia Tilitoimisto Talouspäälliköt on oiva yhteistyökumppani kaikenkokoisille yrityksille. – Konsultoimme paljon vasta-alkaneita yrityksiä ja olemme aktiivisia perustamisvaiheessa. Ensin katsomme liiketoimintakonseptin kuntoon, sen jälkeen mietimme taloushallintoa.

Luovassa tilitoimistossa pohditaan jatkuvasti tapoja kehittää asiakkaan liiketoimintaa ja pyritään ajattelemaan asiakkaan yritystä kokonaisuutena. Mäkisen mukaan tilitoimistot profiloidaan helposti käsittämään pelkkää taloushallintoa, vaikka alalla on mahdollisuuksia moneen muuhunkin. Hän on pysynyt reaktiivisena, osannut tarttua alan tarjoamiin muutoksiin ja huomannut asiakkaiden aidosti haluavan enemmän tukea toiminnassaan.

– Terveiseni yrittäjille on, että uskaltakaa vaatia palvelua ja konsultaatiota tilitoimistolta, hyödyntäkää sitä osaamista.