Rakennusalan monitoimimies

amrakennusAri Suokkaan kipinä rakennusalaa kohtaan on syttynyt jo varhain. Oma yritys A&M Rakennusurakointi Oy puolestaan on pyörinyt vuodesta 2010, aluksi yhtiökumppanin kanssa, myöhemmin yksin.

Siinä missä useat nykypäivän yritykset päättävät erikoistua pelkästään yhteen osa-alueeseen, on Suokas valinnut toisenlaisen konseptin. A&M Rakennusurakointi Oy on todellinen täyden palvelun yritys, jonka laaja palvelutarjonta kattaa lähes kaiken, mitä asiakas voi toivoa. Suokkaan erityinen vahvuus on pientalorakentaminen, joissa suuri työllistäjä on sauna ja kylpyhuone remontit. Tämän lisäksi hän urakoi myös taloyhtiöille tehden esimerkiksi puiden istutuksia ja nurmikon perustamisia, myös jätekatoksille on löytynyt paljon kysyntää. Laaja osaamis-alue on rakennusalalla ehdoton kilpailuetu. Jos joku rakentamisen osa-alue hetkellisesti hiljeneekin, riittää monipuoliselle yrittäjälle silti aina tasaisesti urakoita.

Itsenäiselle yrittäjälle tiukat aikataulut saattavat tuottaa joskus haasteita. Yrittäjä kuitenkin uskoo, että asiakkaan kannalta on helpointa, kun kaikki palvelut tulevat yhden katon alta. Silloin monen eri urakoitsijan aikatauluja ei tarvitse sovitella yhteen. A&M Rakennusurakointi Oy säilyy pienehkönä luultavasti myös tulevaisuudessa, sillä aliurakoitsijoiden käyttäminen toisi mukanaan omia haasteita. Jo ennestään monipuolista kalustoa on kuitenkin tarkoitus edelleen laajentaa, jotta erinäiset urakat kuten maansiirto- tai maalaustyöt onnistuisivat entistäkin sujuvammin.