Laatu-JJ Rakennus pystyy tarjoamaan rakennuspalveluita aina kivijalasta piipunhattuun.

Rakennuspalvelut kivijalasta piipunhattuun

LAATU_JJ_Logo_160www.laatujj.fi

 

Laatu-JJ Rakennus Oy voi olla nuori perheyritys, mutta rakentamiskokemusta sillä on jo yli 30 vuoden ajalta. Yrityksen tarjonnasta löytyvät saneeraus- ja uudisrakentamisen lisäksi sisustussuunnittelupalvelut.

Forssalaisesta Laatu-JJ Rakennus Oy:stä voi jo käyttää sanaa täyden palvelun rakennusyritys – ja ehkä vielä enemmänkin. Vuonna 2010 perustetussa perheyrityksessä työskentelevät työntekijöidensä lisäksi yrityksen perustaja Jari Suominen, toimitusjohtaja Janne Suominen sekä sisustussuunnittelupalveluita tarjoava Riikka Koistinen. Toimitusjohtaja Janne Suominen on vetänyt yritystä vuodesta 2011, jolloin hän osti puolet yrityksen osakkeista isältään.

– Alan valinta tuntui luontevalta, koska olen kulkenut vasara kädessä jo kaksivuotiaasta saakka. Myöhemmin olin työmailla isäni mukana ja käytännön kokemukseni hankin toimimalla työnjohtajan roolissa työmailla. Tällä hetkellä täydennän oppimaani insinöörin opinnoilla Turussa, Suominen kertaa.

Nuori toimitusjohtaja on jo nyt yhdessä Jari Suomisen kanssa onnistunut muuttamaan yrityksen toimintamallia ja tästä kertovat myös luvut. Suurin osa Laatu-JJ Rakennuksen asiakkaista sijoittui aiemmin pääkaupunkiseudulle, mutta nyt ne ovat keskittyneet Forssan ympäristöön.

– Tämä johtuu yritysasiakkaistamme, jotka sijaitsevat tällä alueella. Olemme viime vuoden aikana toteuttaneet toimitilaremontteja kolmelle suurelle asiakkaallemme, jotka tilaavat edelleen päivitystöitä toimitiloihinsa. Toki tarkoituksena on saada asiakkaita Helsingin, Turun ja Tampereen seuduilta myös enemmän, Suominen avaa.

Ammattiylpeys vie eteenpäin

Suomisen omin sanoin rakennuspalvelut pystytään tarjoamaan Laatu-JJ Rakennuksen toimesta aina kivijalasta piipunhattuun, mikä pitää sisällään kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut aina saneerauksista uudisrakentamiseen. Suominen mieltää, että yrityksen vahvuudet piilevät Jari Suomisen 30 vuoden ajalta kertyneessä tietotaidossa yhdistettynä kattavaan työkalustoon.

– Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota hyvin erilaisia töitä. Lisäksi meillä on eri aloihin erikoistuneita työntekijöitä, kuten maalareita, laatoittajia ja timanttiporauksen taitavia ammattilaisia. Lähes kaikki onnistuu, paitsi putki- ja sähkötyöt, joihin meillä on toki vakiintuneet yhteistyökumppanit.

Suomisen puheista välittyy ammattiylpeys, jota on vaalittu myös vaikeina aikoina. Viime vuosien rakentamisalan suhdanteiden vaihtelut kun ovat peilaantuneet myös Laatu-JJ Rakennuksen arkeen.

– Hiljaisinakin aikoina teimme paljon töitä ja markkinoimme osaamistamme. Nyt alkava vuosi on ollut vilkkain koko yrityksen historiassa, joten kova työ on alkanut vihdoin palkitsemaan, Suominen summaa.

– Laatu-JJ Rakennus Oy tekee myös pienempiä työmaita, kuten omakotitalojen remontteja,  saneerauksia ja terasseja. Todellisena lisäarvona yritys pystyy tarjoamaan asiakkaille myös sisustussuunnittelupalvelut esimerkiksi pienen pintaremontin yhteydessä.