snkiinnike

Rakennustarvikkeet helposti ja nopeasti

SN-Kiinnike Oy:stä rakennusliikkeet saavat oike­at tuotteet oikeaan paikkaan ja aikaan. Ammattitaitoinen palvelu ja nopeat toimitusajat ovat osa arkea, ja asiakastyytyväisyys sydänasia. Käy tutustumassa paikan päällä!

SN-Kiinnike Oy on kiinniketarvikkeisiin erikoistunut yritys, joka myös tarjoaa kattavan valikoiman sähkötyökaluja sekä asbesti-imureita rakennusalan ammattilaisille. Metsämäessä sijaitseva varasto on kattava, ja tarpeen vaatiessa asiakkaalle voidaan myös tilata erikoistuotteita. Laadukkaiden tuotteiden valikoimasta löytyvät mm. Hitachi ja Festool, mutta SN-Kiinnike toimittaa sitä, mitä asiakas haluaa. – Emme ole sidoksissa tiettyyn tuoteryhmään, joten meiltä saa todella monipuolisia tuotteita ja tuotemerkkejä, osakas Sakari Lehtinen toteaa.
Yksityisenä ja paikallisena toimijana SN-Kiinnike voi vastata työmaiden tarpeisiin nopealla aikataululla. Tavaroiden kuljetus tehdään yrityksen toimesta, jolloin tarvittaessa työmaallakin voidaan opastaa tuotteen käytössä.
– Rakennusala on hektinen ja olemme opettaneet asiakkaamme siihen, että palvelua saa samantien.

snkiinnike2SN-Kiinnike on toiminut jo 19 vuotta, jona aikana paikalliset rakennusliikkeet ovat saaneet tutustua tehokkaaseen ja luotettavaan palveluun. Harva vaihtaa toimittajaa, kun yhteistyö pelaa niin hyvin kuin SN-Kiinnikkeessä. Lehtisen yhtiökumppanit Kimmo Suni ja Pekka Sarlund painottavat erinomaista kaappipalvelua, jota yritys tarjoaa työmaille. – Toimitamme kaapin, joka pysyy täynnä työmaan kannalta tärkeitä tuotteita, joita tuomme varastoltamme, Sarlund kertoo.
Itse varasto on näkemisen arvoinen. Kolmikon mukaan asiakkaat usein yllättyvät tullessaan paikan päälle, sillä valikoima on enennäkemättömän monipuolinen. Paikan päälle pääsee helposti myös paketti- ja kuorma-autolla, eikä parkkipaikan löytämisestä tai parkkimittarista tarvitse huolehtia. – Järjestämme myös palokatkokoulutuksia sekä kiinnikealan erityiskoulutuksia tiloissamme, Lehtinen kertoo.