Mikavarjonen_solid_house

Rakennustöitä laidasta laitaan

Tutustu yritykseen www.rakennusmikavarjonen.fi

Mika Varjonen perusti oman yrityksen vuonna 2002, työskenneltyään alalla pitkään. Tämän jälkeen yritys on toiminut monipuolisesti rakentamisen eri osa-alueilla pienistä pintaremonteista rivitaloihin.

Hyvä yhteistyöverkosto on mahdollistanut laajojen rakennuspalveluiden tarjoamisen. – Pystymme tekemään lähes mitä vain uudis- ja korjausrakentamiseen liittyvää, Varjonen kertoo. Referenssilistalle mahtuvat rivitalojen rakentaminen ja myynti, perustustyöt sekä karjapihattojen, kesämökkien ja omakotitalojen rakennus- ja korjaustyöt.

Kuivan talven aikana varsinkin kattotyöt työllistävät Varjosen tiimiä, sillä vesikattojen korjaukset eivät voi odottaa keväällä alkavaan ruuhkasesonkiin asti. Varjonen ihmettelee kuitenkin ihmisten suhtautumista kattotöihin; niitä pidetään kalliina ja vähemmän tärkeinä kuin sisätyöt. – Usein näkee kattoja, joiden huolto olisi ollut tarpeen jo kymmenen vuotta sitten. Sisätilan remontit vievät usein voiton, mutta ei ole järkeä remontoida keittiötä jos katto vuotaa. Kattotöiden lisäksi yritys tekee paljon myös betonitöitä.

Tulevan kesän kalenteri alkaa niin Rakennusliike Mika Varjosella kuin monella muullakin rakennusliikkeellä täyttyä, ja Varjonen kehottaa ihmisiä toimimaan mahdollisimman pian. – Puhelin käteen ja rohkeasti vain tiedustelemaan tarjousta meiltä. Nyt on hyvä aika kilpailuttaa ja valita mieluinen urakoitsija, ennen kuin kaikki ovat varattuja.